Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoirytowanaUleczka

ale do dupy te wakacje

Polecane posty

Gość PoirytowanaUleczka

w ogole nigdzie nie jade, pogody nie, nic tylko pod latarnią pozostaje mi się opalac i wypoczywac w smrodzie miasta:O Ktos ma podobnie? Juz tylko sie modle zeby sie te wakacje skonczyly, bo umieram z nudow, wszyscy znajomi: Rodos:O Ibiza:OBułgaria:O A ja sama siedzę.

Gość PoirytowanaUleczka
dobra ide spac i tak nic innego mi nie pozostaje, wszyscy grzeja dupy na wczasach:O ide spac, obym przespala cale wakacje

Gość słodziutkaaa
jak do dupy,to sie podetrzyj

Gość niunisss
eeeh.. to moj najgorszy lipiec w zyciu.. chyba. postanowiłam nie wyjezdzac tylko isc do pracy. w sumie teraz to sie ciesze... zarobie kasy, rodzice na urlopie to sama w domku sie gospodarze, no i zrobie cos pozytecznego a nie opierdzielanie sie i ciagniecie kasy od starych. :) a pozatym, lubie swoja prace, ciezko na poczatku było sie przyzywczaic do spedzania tam całego dnia praktycznie (bo do 17) ale...

a ile amsz lat???i gdzie pracujesz???ja tez zaczelam prace niedawno bo tez mam dosc brania forsy od rodzicow

Gość niunisss
mam 18 lat. pracuje w erze. w sumie fajnie, doceniam uroki szkoły... wczesnie sie konczy bo góra o 15 i to tylko raz w tygodniu tak pozno.. zero odpowiedzialnosci, niby te "prace domowe" ale i tak jakos sie ich nie odrabia wiec :P a kasy niby u nas na nic nie brakuje i zawsze dostane na to czy tamto, ale z takim wyrzutem, a potem wypominaniem, ze niby dostałam ze mi kupiono to czy tamto i tego nie doceniam itp. koszmar :/ teraz chce im pokazac ze sie staram i sama potrafie.. aczkolwiek zawsze dorabiałam cos tam na wekendach na promocjach w marketach, za te nędzne 8zł za godzine. porazka, ale zawsze jakis grosz, choc ledwo co zyłam po takich 8h stania w sklepie...

ja pracuje w restauracji bardzo jestem zadowolona:) nie potrafilabym nic nie robic:)

Gość niunisss
a ile Ci tam płaca i jak godziny pracy? ja pracuje od 9:00 do 17:00 w sumie tylko te godziny mnie dobijaja, ze cały dzien zmarnowany.. eh.. ale praca nie głupia, robie przerwy sobie jak chce, kiedy chce, o 16 to juz tylko obijanie sie i wiszenie na telefonie (bo moge za darmo dzwonić) no i za darmo tam nie mam bo 12,5 za godz.

Gość niunisss
do tego, moge pić, jesc, wychodzic na fajka kiedy chce. bomba :) mam zrobić co mam zrobic okreslonego dnia i tyle a jak zrobie wiecej (ponad norme) to dostaje wieksza stawke godzinowa. ale ciezko jest zrobic 500 kart wiecej niz wynosi dzienna norma... takze nie podchodze nawet do dodatkowej jednej setki :P bo bym musiała bez ani jednej przerwy zapierniczac, to wole sie juz poobijac, a zgarnac nieco mniej.. :P