Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa.a.

po jakim czasie poszliscie do lozka?

Polecane posty

juz po polnocy , tez juz zaraz ide :D a powaznie z pierwszym facetem, lat chyba 17 po jakichs 7 miesiącach, z nim bylam kilka lat (3) a potem to juz sie szybciej szybciej toczylo :P

Gość 15 lat
Wcześniej zapomniałem dodać, że byłą to moja pięćdziesięcioletnia ciocia. Do dziś nie mogę zapomnieć jej łona, gęsto porośniętego siwymi krzaczorami...

po pierwszej imprezie. Jestesmy ze soba juz ponad pol roku i jestem w 9tyg. ciazy

Gość *Dominika*
mialam 17 lat i poszlam po roku bycia z chlopakiem, pozniej to juz szybciej bylo

Gość Ronol
zawsze szybko, w okresie pierwszych randek :)

po ponad roku bycia ze sobą, mialam wtedy 21 lat i to byl moj pierwszy raz. Teraz on jest moim mezem.

Gość glany lubia słonce
Ja poszłam po 5h, i jesteśmy nadal razem.

Gość czterdziescilat minelo
ja po 2 godzinach

Gość kikikolo
do Sweet Dreams napisał (a): to co napisalas to swiadczy tylko o tym, ze im wiecej kobieta ma partnerow seksualnych tym wieksza dzi**a jest i z kazdym coraz latwiejsza sie robi, coraz szybciej idzie do lozka kobieta wie juz na czym to polega, staje sie egoistką i czerpie z życia co najlepsze, bo wie że nie opłaca sie trzymac,bo jak ma sie związek skonczyc to i tak sie skonczy-niezaleznie od tego czy "da" po 2 miesiacach czy po 2 latach. mój 1 raz był w wieku 23 lat po 3 miesiącach bycia razem-bylismy ze sobą jeszcze tylko 2 miesiące. moj drugi 1 raz był po miesiacu - ożenił sie i jestesm razem juz 10 lat - na nic nie ma zasady

Gość do Sweet Dreams
dlatego mnie takie latwe egoistki nie interesuja. kobieta powinna isc do lozka tylko z facetem, ktorego jest pewna, ze chce z nim byc. i stara sie miec przed mezem mozliwie jak najmniej partnerow seksualnych, nie dopuszczac do przygodnego sexu, kochac sie tylko z milosci itp. wartosciowa kobieta ponad sex stawia dobre prowadzenie sie i cnotliwosc

Gość no pięknie
do "do sweet dreams" takich kobiet to ze świecą będziesz musiał szukać:) i powiedz mi, czy ty się dobrze prowadzisz?kochałeś się zawsze z milości?

Gość kikikolo
no własnie! najgorsze ze wy szukacie cnotek, a sami latacie z kwiatka na kwiatek. Później puszczalska powie wam ze miała tylko 2 i to z miłosci a wy i tak sie na to nabierzecie :-)

Gość do Sweet Dreams
tylko z milosci. i wlasnie taka kobiete zamierzam znalezc. kobieta, ktora ma przygodny sex w zyciorysie mnie nie interesuje - nie pasuje do mnie. zamierzam sobie znalezc na zone powiedzmy taka co przede mna tylko z jednym spala

Gość do Sweet Dreams
chce miec cnotke, nie chce puszczalskiej

Gość kikikolo
chcesz cnptke? a ile juz rozdziweiczyłes?

Gość do Sweet Dreams
cnotke, ale w sensie porzadna, niekoniecznie dziewice. po prostu kobiete co nad sex przeklada dobre prowadzenie sie a sex uprawia tylko z milosci. nie rozdziewiczylem jeszcze zadnej

Gość kikikolo
dobrze, rozumiem, ale czasem sie wydaje dziewczynie ze kogos kocha, a pozniej cos idzie nie po jej mysli. czasem po miesiącu czuje sie większą miłośc niz po 5...

Gość do Sweet Dreams
to niech sie kobiety wstrzymuja troszke. porzadna kobieta powinna potrafic byc w miare wstrzemiezliwa. bo jakby kazda kobieta szybko chodzila do lozka z kazdym facetem z ktorym sie aktualnie spotyka, to prawie kazda by miala wielu partnerow seksualnych. a na co mi kobieta, ktora z cala wsia spala

Gość najlepiej iść po ślubie

Gość galimatias
ja mam wlasnie ten dylemat... byly 3 spotkania, na tym trzecim bylo juz gorąco, ale sie powstrzymalam i powiedzialam mu jeszcze nie. ale mysle ze to juz niedlugo... czy to jest "łatwośc" czy juz nie?

Gość do galimatias
po 3 spotkaniach chcesz mu sie cała oddać?niech poczeka trochę,pozdobywa cie

Gość do Sweet Dreams
dla mnie kobieta, ktora szybko (za szybko) idzie z facetem do lozka jest puszczalska. tak samo kobieta, ktora miala wielu (zbyt wielu) partnerow w stosunku do jej wieku

Gość Efeffka
po 6 miesiacach ja mialam 18 on 23 :)

Gość no pięknie
do "do Sweet Dreams" Właśnie,ja też poproszę te twoje statystyki:) a mi coś się wydaje, że po prostu jeszcze nie rozpocząłeś życia seksualnego, stąd te twoje przemyślenia.oczywiscie,możesz tak myśleć, ale życie Cię szybko zweryfikuje:)