Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Opłaty zrobione tak

Wigilię za 3 tygodnia

Polecane posty

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ja dostawałam ma mikołaja więcej a pod choinkę już coś małego. Ale jednak zapakowane były zawsze.

I według mnie tak lepiej niż lezace odpakowane bo by ekscytacji było mniej się człowiek napatrzyl na to zanim odpakowal że frajdy 0

1 minutę temu, SusieBannion napisał:

Czyli dobrotliwa amebka rozwija się pod skrzydłami jukońskiego hejterzyny. Widocznie próbuje mocniej zasłużyć na łaskę 😉 

Być może konkurencja jest zbyt ofensywna i trzeba też się wykazać czymś bardziej do przodu.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

O, bloker po stronie Gieni. Kto by się spodziewał 😄

Dokładnie, ten nick blokował tematy 🙂 

Dobrze kupić wysylkowo wtedy od razu box można zapakować zapakowany i max frajdy a jak się kupi na żywo to trudno trzeba jedno oko zamkbac język 😋 i pakowac ale i tak jest miło sobie sprawic prezenty ładnie zapakowane 

Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał:

Dobrze kupić wysylkowo wtedy od razu box można zapakować zapakowany i max frajdy a jak się kupi na żywo to trudno trzeba jedno oko zamkbac język 😋 i pakowac ale i tak jest miło sobie sprawic prezenty ładnie zapakowane 

Nie pakuǰ opakowania inpostu w ozdobny papier, weź chociaż trochę się postaraj 😄

2 minuty temu, sxcxd napisał:

pierwszy raz chciałem tylko coś sprawdzic, to nie ja blokuje, bo kolo chuuuja mi lataja tutejsze wojny

To masz bardzo podobny.  

A blokowanie to szczurze działanie.

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie pakuǰ opakowania inpostu w ozdobny papier, weź chociaż trochę się postaraj 😄

A o czym on pisze? 

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale tu chodzi o to żeby jak najmniej zobaczyć swojego prezentu jeśli odpakujesz np pada żeby go zapakowac w papier to już 90% frajdy mniej na wigilię bo obczaisz całe pudełko i nuda

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Ale tu chodzi o to żeby jak najmniej zobaczyć swojego prezentu jeśli odpakujesz np pada żeby go zapakowac w papier to już 90% frajdy mniej na wigilię bo obczaisz całe pudełko i nuda

Zaraz czy on się zastanawia, czy pakować rzeczy, które sam sobie musiał kupić i udawać, że to prezenty... 

1 minutę temu, SusieBannion napisał:

Zaraz czy on się zastanawia, czy pakować rzeczy, które sam sobie musiał kupić i udawać, że to prezenty... 

Nie zastanawiałem zawsze sobie pakuje w papier ozdobny tylko to zdziwiło jeżyk że ludzie bo nie tylko ja tak robię 

To że nie mam partnerki która mogła by mi coś kupic a ja jej nie znaczy że mam mieć wiele lat gorsze święta Bożego Narodzenia 

Uzalezniac szczęście od innych tesz jest słabe podobno 

Zamierzam sobie sprawiać prezenty czy to na urodziny czy pod choinkę bo zasługuje rok czy pół rocze było produktywne ogarnąłem wiele spraw i mogę się nagrodzic

Nie potrzebuje łaski nikogo innego 

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Nie zastanawiałem zawsze sobie pakuje w papier ozdobny

Boże... 😥

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się