Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Opłaty zrobione tak

Ale genialna chata pacz jeżyk

Polecane posty

14 minut temu, miszluft napisał:

Przecież napisała pozytywniejsza wersje dla jeża. Ze nie jest głupia tylko pali glupa. Lepiej nie być głupim i być zaburzonym bo zawsze można coś na terapii ‚przepracować’ a z głupim już nic sie nie zrobi 

Jak się lubią to trzeba im kibicować 😉

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Napisał stalker zanim to jeszcze było modne 🙂

Napisał amator przedszkolaków aż za babę się przebrał żeby go nikt nie skojarzył. Hehe Przyznałeś się płaskiej że jesteś AO czy obsrałeś zbroje. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Trzymajmy się faktów i póki co to jedynie twój narzeczony stalkuje ludzi po czym pisze skargi do księdza. Albo robi foty otyłym babom żeby później je hejtować w sieci. Hehe 

No to przecież trzymam sie faktow, wypisywales do znajomych człowieka na fejsbuku ze swoimi kazi obsesjami.

otyla baba bez twarzy wstawiona na Kafe to mimo wszystko nie jest napisanie do znajomych realnego człowieka ze jest peedofilem. Tak wiem, jesteś za tępy by to zrozumieć. Na szczęście twoje iq nie jest tu potrzebne od tego jest prawo i temu srasz pod siebie bo powinienes za to odpowiedzieć urwo.

• Haha 1

O, mam 😄

gość dziś 8Widmo8 dziś Cześć Agnieszka. Przytulałaś mnie, mówiłaś że będąc impotentem to duży plus, bo żadna kobieta nie będzie mieć władzy nademną. Innymi słowy nie zmanipuluje mnie ciрom i co za tym idzie nie owinie mnie sobie wokół palca. Leżałem w kałuży krwi przywiązany do kaloryfera identycznie jak kiedyś jako dziecko i udawałem martwego emocjonalnie. Sam sie raniłełem bo głową mogłem uderzać w kaloryfer i aby nie dać satysfakcji prętom metalowym zbrojeniowym o średnicy 10 milimetrów i długości jakieś 60 cm. które dzierżyłaś w dłoniach. Bałaś sie mnie odwiązać bo nie byłem sobą i wiedziałaś, że tylko symuluje zgon. Zgasiłaś światło. Obudziła mnie fala zimnej wody którą wylałaś na mnie z plastickowego wiadra 10 litrowego które zakupiłem kiedyś w dyskoncie w celu bo mi sie kolor podobał. Nie chciałem współpracować, ani mój mały penis nawet nie drygnął pomimo widoków które mi serwowałaś aby mnie złamać bym zaczął zeznawać. Cała sytuacja wprawiała Cie w zakłopotanie co było widoczne dla mnie. Wróciłaś ze strzykawką i całe pomieszcze wirowało po specyfiku który mi podałaś domięśniowo.

• Haha 2

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Kilka miesięcy temu jeszcze można było znaleźć 🙂

Chyba już ułomie nie nauczysz się robić skrinów. Hehe 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Napisał amator przedszkolaków aż za babę się przebrał żeby go nikt nie skojarzył. Hehe Przyznałeś się płaskiej że jesteś AO czy obsrałeś zbroje. 

Będziesz oglądał dziś starożytnych kosmitów? 

• Haha 1

2 minuty temu, miszluft napisał:

No to przecież trzymam sie faktow, wypisywales do znajomych człowieka na fejsbuku ze swoimi kazi obsesjami.

otyla baba bez twarzy wstawiona na Kafe to mimo wszystko nie jest napisanie do znajomych realnego człowieka ze jest peedofilem. Tak wiem, jesteś za tępy by to zrozumieć. Na szczęście twoje iq nie jest tu potrzebne od tego jest prawo i temu srasz pod siebie bo powinienes za to odpowiedzieć urwo.

Możesz mi naskoczyć paryska tutko. Hehe 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Chyba już ułomie nie nauczysz się robić skrinów. Hehe 

Dam ci linka który przed chwilą znalazłam to sobie zrobisz skrina 🙂

Hahahahah klasyk gatunku wjechał.

serio to jest tak zle napisane ze brzmi jak jakaś pasta a to tylko nasz piękny umysł 😂

ja jestem fanka tych fragmentów:

plastickowego wiadra 10 litrowego które zakupiłem kiedyś w dyskoncie w celu bo mi sie kolor podobał.

całe pomieszcze wirowało po specyfiku który mi podałaś domięśniowo.

😂😂😂 ryję

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Będziesz oglądał dziś starożytnych kosmitów? 

Zawszę oglądam. 🙂

8 minut temu, SusieBannion napisał:

No nie mam doświadczenia, mam doświadczenia ze sprzętem który staje od razu i jak kamień 🙂 

czyli nigdy sama pierwsza nic nie inicjujesz jak np chlop sobie lezy lub na spiocha, slabizna w chooj

Przed chwilą, miszluft napisał:

Hahahahah klasyk gatunku wjechał.

Jednak Google nie chce być po stronie Krzysia ;D

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

konto mi uspili za spamowanie, hehe

mi tez, kooorwy

3 minuty temu, Get Out napisał:

Możesz mi naskoczyć paryska tutko. Hehe 

Czekam może w końcu kiedys zaufasz jakiejś amebie i odkryjesz jakies info a może ktos te amebe zrobi 😃 kto wie kto wie 😛

ale na bank ktos z tamtych czasow ma jakies szczegóły o tobie wiec jeszcze nic straconego jeszcze będzie można sie tobie odwdzięczyć za wspaniałe zachowanie;) tak ze zostań w pampersie tez na noc, dobrze robisz bo kiedyś sprawa sie rypnie (iq nje grzeszysz w końcu jak z ta flaga z Jukonu) i ci może ktos zdecyduje sie podziękować 😉

Edytowano przez miszluft

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zawszę oglądam. 🙂

Jak nie zaśniesz.

1 minutę temu, sxcxdd napisał:

czyli nigdy sama pierwsza nic nie inicjujesz jak np chlop sobie lezy lub na spiocha, slabizna w chooj

Kiedy zainicjuję, facetowi prawidłowo i od razu staje, jesteś prawi czkiem, czy też należysz do gatunku, któremu kobieta musi miętolić flaka w ustach? Serio, nie ogarniam waszych problemów seksualnych i nie dzielcie się nimi ze mną. 

Ty chyba jesteś byczy, czyli ostatnio płakałeś, że ci u prostytutki nie stanął. 

a jeszcze Google pamieta jakies zale do jakiejś baby ze usunela niby go z maila (whatever it means 😛) i stwierdził ze to po tym jak zobaczyła jego foty 😃 i sie żalił ze tak sie nie robi 😛 kojarzycie te akcje? I i jakaś beka była z niego ze wyglada jak chuderlawy szczur 

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dam ci linka który przed chwilą znalazłam to sobie zrobisz skrina 🙂

Sypialnie sobie wytapetuj do masturbacji wiesz kogo ci się przyda . Hehe 

Przed chwilą, SusieBannion napisał:

Kiedy zainicjuję, facetowi prawidłowo i od razu staje, jesteś prawi czkiem, czy też należysz do gatunku, któremu kobieta musi miętolić flaka w ustach? Serio, nie ogarniam waszych problemów seksualnych i nie dzielcie się nimi ze mną. 

jaaasne chłopu w średnim wieku staje po samym zdjeciu gaci xD kłoda i tyle 

A tu jeszcze instruktaż dla jeżyka i gieni na przyszłość jak się wycofać żeby foty nie poleciały na forum.

8Widmo8 2016.09.26 [17:38] Wielokropka usmiech.gif Martwilem sie, ze cos Ci sie stalo. Tak sie nie robi jak Ty postapilas. Dopiero pozniej sie zorientowalem jak mi poczte odbijalo, zes cala skoro usunelas adres. Pomyslalem, ze zobaczylas niewyraznego dzieciaka z mej strony i stad Twoja ucieczka, bo Ty jestes starsza odemnie przeciez. Nie mam pretensji o nic, ale nie rob tak na przyszlosc, bo to nie jest fajne. Abys zdrowa byla, zle Ci nie zycze. oczko.gif Ano przychodza dziewoje (czasami) Wiesz, ze kolegow tutaj nie szukam. Tylko wilka szanowalem, bo lubie wilki. Jeszcze raz zabierz mnie 2016.10.01 [07:10] Cześć Widmo... właściwie chyba już wszystko powiedziałeś, nie wiem po co to piszę... Uświadomiłam sobie właśnie jak nisko mnie oceniasz skoro sądzisz, że mogłabym usunąć pocztę z uwagi na Twój wygląd (pomijając już to, że niewiele było widać, ale fakt, ja jestem starsza i to chyba nie był komplement) ... Wydawało mi się, że poznaliśmy się trochę i wiesz, że nie oceniam ludzi w ten sposób, ale może rzeczywiście tylko mi się wydawało ... Ja Ci życzę bardzo dobrze, a poczty nie skasowałam celowo (miałam problemy przy zmianie telefonu komórkowego), ale to już jak widzę nieistotne. Pozdrawiam.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, SusieBannion napisał:

A masz jakieś inne wyjście skoro to jest twój sponsor i jedyny obowiązek to ssać decho . Hehe 

Najbardziej w tym genialnym opowiadaniu widmoka urzeka mnie z jaka dokładnością techniczna opisuje rekwizyty 😃 mamy litraż wiadra, mamy średnicę podana w mm średnicę pręta którym chciał być napjerdalany 😜 szanuje 🤣

• Like 1

Wierz sobie, w co chcesz, jeśli to ma ci pomóc 🙂 I nie inicjuj więcej takich wątków ze mną, bo mnie brzydzisz. 

8 minut temu, Get Out napisał:

Zawszę oglądam. 🙂

Och, też bym obejrzała, ale lecą zbyt późno. Chyba że wiesz, gdzie w internecie można ich znaleźć, bo mi się nie udało. 

3 minuty temu, miszluft napisał:

a jeszcze Google pamieta jakies zale do jakiejś baby ze usunela niby go z maila (whatever it means 😛) i stwierdził ze to po tym jak zobaczyła jego foty 😃 i sie żalił ze tak sie nie robi 😛 kojarzycie te akcje? I i jakaś beka była z niego ze wyglada jak chuderlawy szczur 

Czytasz mi w myślach??? 😄

• Haha 1

To że ty masz problemy nie znaczy, że inni panowie przechodzą to samo. Czasem wystarczy rzucić słowem seks a sprzęt już wie co robić.

• Like 2
  • Haha 1

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A tu jeszcze instruktaż dla jeżyka i gieni na przyszłość jak się wycofać żeby foty nie poleciały na forum.

8Widmo8 2016.09.26 [17:38] Wielokropka usmiech.gif Martwilem sie, ze cos Ci sie stalo. Tak sie nie robi jak Ty postapilas. Dopiero pozniej sie zorientowalem jak mi poczte odbijalo, zes cala skoro usunelas adres. Pomyslalem, ze zobaczylas niewyraznego dzieciaka z mej strony i stad Twoja ucieczka, bo Ty jestes starsza odemnie przeciez. Nie mam pretensji o nic, ale nie rob tak na przyszlosc, bo to nie jest fajne. Abys zdrowa byla, zle Ci nie zycze. oczko.gif Ano przychodza dziewoje (czasami) Wiesz, ze kolegow tutaj nie szukam. Tylko wilka szanowalem, bo lubie wilki. Jeszcze raz zabierz mnie 2016.10.01 [07:10] Cześć Widmo... właściwie chyba już wszystko powiedziałeś, nie wiem po co to piszę... Uświadomiłam sobie właśnie jak nisko mnie oceniasz skoro sądzisz, że mogłabym usunąć pocztę z uwagi na Twój wygląd (pomijając już to, że niewiele było widać, ale fakt, ja jestem starsza i to chyba nie był komplement) ... Wydawało mi się, że poznaliśmy się trochę i wiesz, że nie oceniam ludzi w ten sposób, ale może rzeczywiście tylko mi się wydawało ... Ja Ci życzę bardzo dobrze, a poczty nie skasowałam celowo (miałam problemy przy zmianie telefonu komórkowego), ale to już jak widzę nieistotne. Pozdrawiam.

O to to mi chodziło z tym usunięciem maila 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się