Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka25

dieta na przytycie

Polecane posty

Gość forumowiczka25

Co sądzicie o diecie na przytycie opisanej na stronie http://www.diety.kobiety.az.pl/dieta-herbalife-na-przytycie/ i macie jakieś inne propozycje? Chcę przytyć ok. 3 kg, najlepiej w ciągu 3 tygodni, bo wtedy mam urlop ;-) Proszę nie pisać tylko "jedz więcej", bo to mi w ogóle nie pomaga. Muszę wiedzieć co dokładnie jest tuczące, jak komponować ze sobą produkty, aby były bardziej kaloryczne itp. Nie ograniczam się w jedzeniu słodyczy, więc ilość dostarczanych kalorii czasem jest naprawdę duża, np. po zjedzeniu lodów z bitą śmietaną bądź ciasta czy czekolada. Kompletnie nic mi nie pomaga, a na razie nie chcę wydawać zbyt dużo na diety dopóki nie wypróbuję naturalnych sposobów :/ Ostatnio nawet kolega mówił, że ciągle widzi jak jem coś słodkiego albo hamburgery (jeśli jesteśmy na mieście), a nadal jestem straszliwie chuda. Nie muszę chyba dodawać, że to stwierdzenie nie było dla mnie komplementem :/

Gość liskaaa
dieta 3000-3500 cal, 5 posiłków dziennie i masz 1 kg do przodu w tydzień. Przykładowo: sniadanie: zupa mleczna, 2 bułki, masło, wędlina, pomidor, sałata II sniadanie: jogurt, biszkopty, owoc obiad: zupa, ziemniaki, mięso, surówka podwieczorek: kisiel, serek homogenizowany, owoc kolacja: 2 bułki, masło, ser żółty, dżem, warzywa Do tego dołóż 2Xdziennie Nutridrinka (można kupić w aptece) i masz jak w banku. Powodzenia

Gość forumowiczka25
"2Xdziennie Nutridrinka" Co to dokładnie jest?

Gość i pamietaj aby
wieczorem jeść głównie chleb lub bułki. ogólnie dużżżooo pieczywa! ale ci fajnie!

Gość kicia 30
powinnas po posilku wcinac slodycze to pomaga jedz drozdzowki zamiast sniadania-slodkie platki i slodkie jogurty jedz przed snem i wieczorem koniecznie biale pieczywo

Gość liskaaa
I pamiętaj: same słodycze nie za bardzo tuczą, tyje się przy równoczesnym spożyciu węglowodanów i tłuszczy

Gość forumowiczka25
Dzięki za linka, zaraz przeczytam. W takim razie od jutra zamiast kanapeczek jem zupę mleczną z płatkami ;-)

Gość forumowiczka25
"Nutridrink jest odpowiedni dla wszystkich pacjentów z funkcjonującym lub częściowo funkcjonującym przewodem pokarmowym, którzy nie są zdolni lub nie mają chęci spożywać odpowiednich ilości konwencjonalnych pokarmów aby pokryć swoje zapotrzebowanie." - ooo to jest właśnie dla mnie :-) Akurat dzisiaj idę na miasto, więc popytam o to w aptece.

Gość liskaaa
Źle zrozumiałaś - i zupa mleczna i kanapeczki:) Bo inaczej nie przytyjesz:)

Gość forumowiczka25
Gdzie ja to zmieszczę? ;-)

Gość forumowiczka25
Kupiłam już te drinki ;-) Początkowo myślałam, że to coś w stylu koktajlu z herbalife. Ale drogie są - 8 zł za buteleczką. Zobaczę, czy mi pomogą :)