Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlotten

Czy spotkaliście kiedyś narcyza?

Polecane posty

Gość charlotten

Interesuję się psychologią, a najbardziej fascynujący dla mnie dział to zaburzenia osobowości. Jak wiadomo, jednym z nich jest narcyzm. Jest to dla mnie najbardziej tajemnicze zaburzenie. Poznaliście kiedyś jakiegoś narcyza? Jacy to ludzie? Czy są jakieś książki na ten temat?

Gość swkunda
tak, widze go codziennie patrząc w lustro... patrze sie na siebie stwierdzam, ze jestem piekna i wychodze, ludzie na ulicy ogladaja sie za mna co poteguje moja milosc do samej siebie.

Gość jest tu taki jeden
*idealista* sie nazywa :)

Gość stronkide
a ja znam osobe, ktora jest brzydka i moiw, o sobie"jestem najpiekniejsza i wszyscy faceci sie za mna ogladaja":)

Gość czakra222
dobra jak odróżnić zaburzenie osobowisci.od braku smaokrytycyzmu??

Gość zwykle33
pani sand znałam dziewczyne , ktora mowiła o swoim byłym "narcyz", a ona była jeszcze wieksza narcyzka od niego...wiesz..dwoch narcyzow nigdy sie nie polubi..hehemoze sama jestes narcyzka hihi

gowno mnie znasz...................................................on kochl tylko siebie i swoje pieniadze...........................................

Gość zwykle33
a Ty co kochasz? hehehe siebie///

Gość zwykle33
wiesz, ze zwykle draznia w nas te wady, ktore sami posiadamy??hehe bo przypominaja nam o nich hihih

wyobraz sobie ze on nigdy nei zrobiln ic bezinteresownie zawsze liczyly sie pieniadze a ja cale wakacje pracuje w wolontariacie znarkomanami i alkoholikami ...pasuje ci??

Gość zwykle33
nie tłumacz sie przeciez, wiesz, ze sie tylko drocze, nawet cie nie znam..ale znałam taka sytuacje..ze dziewczyna mowiła, na swojego faceta narcyzm..a ona była wieksza narcyzka:) co nie oznacza, ze Ty nie jestes:)

Gość Teżcoś
Znam Narcyza płci żeńskiej - nie do wytrzymania.

ojj powiem ci ze kazdy mi po rozstaniu mowil ze strasznie im bylo szkoda mnie ze z nim bylam, ze mna pomialam jak chce!!! wogole mnie nei szanowal

Gość zwykle33
TEZCOS TEZ TAKOWA ZNAM..odciełam sie od tej znajomosci..bo to była toxyczna zmija..

Gość Teżcoś
"zwykle" też się odcięłam, ale mimo to ciągle miesza.

Gość Teżcoś
Pani sand, 10mld? Tylu ludzi nie ma. :P

ja mam zaburzenia osobowości, czy mogę liczyć na terapię?

Gość zwykle33
miesza/? co to znaczy/? moja znajoma to typo dody..ona uwaza sie za najpiekniejsza i najwspanialsza, a jak ktos ja skrytykuje, zaraz sie obraza, rzuca wyzwiskami i sie msci..jak mały rozpieszczony bahor sie zachowuje, w dodatku..uwaza sie ze jest najlepsza, we wszystkim..ale nigdy nikomu w niczym bezinteresownie nie pomogła, nie zna słow, dzikeuje, prosze, przepraszam..uwaza , ze wszystko jej sie nalezy..natomiast gdy spotyka na swej drodze innych ludzi"sukcesu"(to poniza ich, sieje wokoł nich zamet,,roznosi plotki na te osoby);)starszna osoba,..toxic

Gość Teżcoś
"Zwykle", to bardzo długa historia. Ta narcyzka jest podobna do "Twojej", ale kreuje się na najmądrzejszą, najbardziej inteligentną i oczywiście - najpiękniejszą. I otoczenie musi w to wierzyć.

Gość zwykle33
co to znaczy, ze kreuje sie? a moze jest inteligetna:)a Ty jej troszke zazdroscisz??tyci tyci?moze skonczyla lepsze studia od Ciebie itd..lub ma wiecej kwalifikacji od ciebie;) a moze..nie mam racji:)ale tylko wypytuje..

Gość do tez...
cos mi tu traci zazdroscia.. zazdrosccisz jej inteligencji?