Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie postarzyć

TO STRASZNE !!MAM 25 LAT A WYGLĄDAM NA 17..KOSZMAR!!!!!

Polecane posty

Gość jak sie postarzyć

kazdy sie smeije kiedy podaje swój wiek . mam 173 cm wzrost itd wiec nie chodzi o t oze mala jestem ale jestem strasznie na twarzy jakas taka niewinna i dziecieca mam twarz bardzo..NIKT NIE BIERZE MNIE NA POWAZNIE PRZEZ TO:(

Gość jak sie postarzyć
przez mój wyglada za młody nie mam powodzenia w zyciu wcale..kazdy mysli ze jestem małolatą a ja chcialabym byc dojrzala kobietą przecież też:(

Gość rzeczywiście tragedia..

Gość etammmm
no ja mam odwrotnie:P poza tym ciesz sie ze wygladasz na mlodsza

Gość ...................../........
moja 23 letnia kolażanka ostatnio nie została wpuszczona na solarium, bo zapomniała dowodu ze sobą, a babka nie chciała jej uwierzyć że ma więcej niż 15 lat;/

Gość ewelinaa*
to nic, moja siostra ma 28, jest niska, ma blond włosy, delikatne rysy. mieszka w UK, i tam ją kiedyś gdy chciała zagrać na loterii, zapytali "Are you sixteen?" :O

Gość zmotoryzowana
Dziewczyny, za kilka lat to będzie mega atut! A teraz noście dowód ze sobą i po kłopocie. Naprawdę, ja zazdroszczę, bo mam 32 lata i na tylko trochę mniej wyglądam, a i to nie zawsze... :)

Gość jak sie postarzyć
no dzieki za wsparcie ale mnie to wkurza ze nawet rodzina odnosi sie do mniejak do dziecka a nie kobiety która ma juz 25 lat:)wszyscy mowią do mnie" per ty" itd:)

Gość zmotoryzowana
Hm, to jedyne, co mi przychodzi do głowy, to wizualnie postarzyć się można, farbując włosy na bardzo ciemny kolor - parę latek dodaje.