Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help12

czy ktos tak mial po solarium?

Polecane posty

Gość help12

chodzilam często do solarium jakies 4 lata temu i nic mi sie nie dzialo....3 tyg temu poszlam na 5 min i na drugi dzien dostalam pelno czerwonych drobnych krosteczek ktore swędzą ,myslalam ze to jakies uczulenie...wczoraj poszlam znow na 5 min ,i to samo cale zaczerwienione miejsca pod pachami,i tylko tam.co to moze byc,czy juz nie moge się więcej opalac? czy ktos tak miał?...

Gość fgdfgfdgb
może to od jakiegos antyperspirantu, albo wody toaletowej?

Gość help12
ale to mi się tak dzieje tylko jak pojde na solarium,moze lampy są zbyt mocne? chcialabym się jeszcze opalic ale się boje...

Gość fgdfgfdgb
idąc na solarium nie powinnaś używać pachnideł bo w polaczeniu z promieniowaniem mozesz dostać uczulenia na razie pij wapno to złagodzi swedzenie

Gość help12
uffff dziękuje ci bardzo...pewnie masz racje bo przed solarium posmarowalam się czyms w kulce i moze to dla tego...dzxiękuje ci..

Gość fgdfgfdgb
a może masz uczulenie na płyn jakim dezynfekują lóżka... idz na inne i zobacz czy sytuacja sie powtorzy

Gość help12
akurat tam gdzie chodze mają stojące ale masz racje pojde jeszcze gdzie indziej...

Gość fgdfgfdgb
te krostki to za kazdym razem masz pod pachami? a nie golilas sie przypadkiem przed wyjsciem?

Gość help12
to znaczy tak.....przed kilkoma laty chodzilam nawet dosyc często na solarium i nic mi się nie dzialo,mialam teraz troszke przerwy bo ciąża i dzieci ,a teraz chcialam cos ze sobą zrobic i zaczynam od solarki poszlam 3 tyg temyu raz na 5 min i na drugi dzien dostalam pod pachami wysypke i to sporą ktora swędzi i piecze,następnego dnia poszlam do lekarza ktory powiedzial ze to wysypka ,pewnie jakies uczulenie po tych 3 tyg poszlam wczoraj znowu i dzis mam kaszkowatą skóre pod pachami i na piersiach do polowy ,więc mnie to utwierdzilo ze to po solarium,moze jest zbyt mocne,albo mam pod pachami skore wrazliwszą