Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Potrzebny ginekolog w Londynie!!Pilne!

Polecane posty

Dziewczyny potrzebuje pilnie namiary na jakiegos polskiego ginekologa w londynie.Jestem w 9tyg ciazy,tydzien temu mialam jednorazowe krwawienie po ktorym udalam sie do mojej GP.Lekarka cos tam nastukala w komputerze i stwierdzila ze szpital sie ze mna skontaktuje w celu ustalenia daty USG(powiedziala ze w ciagu 1tyg)-na tym wizyta sie skonczyla.Caly tydzien przelezalam w lozku odchodzac od zmyslow i czekajac na jakikolwiek telefon ze szpitala-na marne.Wczoraj znow wybralam sie do ww lekarki zgodnie z prawda powiedzialam ze przez caly tydzien mialam brazowe uplawy i dosc silne bole brzucha.Kazala mi poczekac w recepcji,po ok 5 min mila pani recepcjonistka podala mi swistek na ktorym namazgrala ze do szpitala na USG mam sie zglosic 24 LIPCA!!!Przeciez to jakas paranoja.Ja tu ze strachu umieram a oni mi kaza tyle czekac!!!Sory ze tak sie rozpisalam ale naprawde jestem zalamana i potrzebuje kontakat do jakiegos \"NORMALNEGO\" lekarza.Pomozcie.

Gość jacekc
KOGO TO OBCHODZI??????????// JA TAM NIE CHCE MIEC BACHORA!:(

kashi!!! jedz piorunem na emergency, najlepsze jest na paddingtonie szpital nazywa sie St Mary\'s Hospital lub znajdz blisko siebie, ale tam jest zawsze jakis lekarz ginekolog.W ciagu najwyzej dwoch godzin Cie przyjma i zbadaja (za darmo). Wez dokument, placz, powiedz ze mialas bole cala noc i do teraz i krwawienia caly tydzien.nawet sie nie zastanawiaj. ps.pisze z doswiadczenia

polski ginekolog wezmie 140 £ i powie ze masz odpoczywac