Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze to wazne

potrzebuje pomocy !! Czy podoba wam sie ten gorset??

Polecane posty

Gość moze byc

Gość prosze to wazne
czyli myslicie ze sie spodoba ??:) NAprawde??:P

Gość prosze to wazne
chodzi mi o ten czarny..bo juz niecala godzina zostala

Gość czarny jest piekny
spodoba sie

Gość bo to same węglowodany
ojj nie kupuj na allegro gorsetów.. już kilka razy (tzn w przyadku gorsetow - zawsze) naciełam się - piękna na zdjęciach, dosłali mi na maila więcej zdjęc, naprawdę śliczne (koszt jednego ok 100zł) a jak wyjełam z paczki to masakra.. jakaś szmata zupełnie niepodobna do tego co była na zdjęciach, źle uszyta (nierówne szwy, niewyodne).. nigdy więcej nie kupię i nie polecam.. (kupowałam od osób z dużą ilością pozytywów, sklepy z biel. itp - po prostu z tymi gorsetami coś nie tak.. w każdym razie na to co widzisz na zdjęciu nie licz..)

Gość Romek zwany Romkiem
mi się nie podoba, lekka wieś. chcesz dla siebie, czy dla kogoś??

Gość kl
Nie , nie i jeszcze raz nie ! A nawiasem gorset potrzeba przymierzyć . Lepiej dołóz i kup sensowny .

Gość Romek zwany Romkiem
zgadzam się, dołóz trochę kasy i kup jakis ładny, może coś w jednym kolorze. te białe kwiaty na czarnym gorsecie-kaszana

Gość prosze to wazne
co wam sie w nim nie podoba?? Chce kupic tani zeby zobaczyc co wogole dostane...czy bedzie dobre i wogle pozatym to i tak na jeden raz

Gość kl
To ta kase przelej z góry na jakies konto dla potrzebujacych - ludzi czy zwierzą , bo zeby zobaczyć czy... to nawet tej szkoda. No brzydki jest - tragiczna ta koronka , materiał juz na zdjeciu wyglada na nieciekawy , ogólnie drapiacy i niewygodny , nnoszacy wyraźne znamiona ceny .

Gość bo to same węglowodany
mi się nie podoba, bo lekko tandetnie wygląda. ale nie o to chodzi. on na zdjęciu wygląda ładnie - w sensie że ładnie jest zrobiony, a jak go założysz na ciało... lepiej dołóż drugie tyle i kup na przykład w h&m - będziesz mogła kiedyś jeszcze założyć i da się w ogóle w tym wytrzymac dłużej niż 3minuty.. jakoś mam awersję do gorsetów z allegro (dokładnie, przed kupnem trzeba przymierzyć..)

Gość prosze to wazne
a jednak ktos go zmowi.. i inne rozmiary i ten ..ja sie dalej waham :(

Gość prosze to wazne
kiedys kupilam z leg avenue czy jak tak sie pisze za 200 zl i fakt faktem wydawal sie ladny na zdjeciu i taki by w realu !! Moim zdaniem za wiele sie nie roznil materialem

Gość Romek zwany Romkiem
jak tylko na raz to jak chcesz, ale to komu ma się podobać w takim razie??

Gość prosze to wazne
chodzi o to ze jak kupie tani i bedzie zly to wyrzuce do kosza bez wyruotow ze wydalam fortune..a jak kupie drogi to go nie sprzedam ..bo wtedy raczj nikt nie kupi

Gość prosze to wazne
ona :D powiedziala co wiedziala... Ale czarny nie jest straszny chyba zamawiam!! WIdzialam jego komentarze i sprzedano juz duzo takih gorsetow i nie wypowiadno sie na ich temat neatywnie