Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facio wrocek

Dlaczego płeć żeńska częściej się kłóci niż mężczyźni?

Polecane posty

Gość facio wrocek

Tak jest w przedszkolu, w szkole i później w życiu dorosłym? Dlaczego kobiety są takie kłótliwe? Z czego to wynika? Nie moge tego pojąć. Jak chodziłem do LO czy na studia to zawsze laski się o coś sprzeczały, nie gadały ze sobą np tydzień lub dwa. Później się godziły i tak wkolo. A chłopacy? Zawsze trzymali się razem wszyscy, nie robili w przeciwienstwie do dziewczyn jakichs paczek i podziałow. W ogóle sie nie klocilismy, a jak już to za 5 min zgoda! Dlaczego kobiety są takie kłótliwe? Pozniej tak tez jest w zyciu dorosłym. W domu awantury, a ze o tesciowych juz nie wspomne. Oczywiscie ze od kazdej reguly są wyjatki, ale golnie tak jest!

Gość taka jedna kura
Nie myslalam, ze na tym forum przyznam racje facetowi...ale sie z Toba zgadzam;):) Nie chce mi sie jedynie dochodzic, dlaczego tak sie dzieje:D

z jakimiś dziwnymi kobietami miałeś do czynienia.... ja jestem oazą spokoju, za to mój facet...:o maskarejszon:P

Gość BeznadziejnaOsobaSamotna
po faceci są po prostu fajniejsi :classic_cool: a babska sa zazdrosne i złosliwe kazda chce sie wylansowac :o

bo faceci sie od razu po ryjach wala:)

Gość sama natura
konkuruja o jak najlepsze plemniki :)

Gość soory bardzo
Zapewne dlatego, ze płeć męska ze soba nie rozmawia, ale od razu wali sie po mordzie - co jest dowodem niezłego uwstecznienia umysłowego :(

Gość Królowa Świata i Okolic
Dokładnie tak;) kobiety jesli sie nie zgadzają to sie kłócą, uzywaja słówa, obrażaja sie. A faceci sie biją i uważaja, że sparawa załatwiona. Powiedz mi dlaczego płeć męska tak często uzywa pięści do załatwiania sporów? I to wcale nie jest tak, że mężczyxni sie nie kłoca - przebywam głównie w męskim towarzystwie i widzę co sie dzieje. Poza tym, z facetów sa tacy plotkarze i obgadywacze, że strasz;)

Gość billy kill
Wszystko przekręcanie. Tu nie chodzi o to kto jak rozwiązuje kłotnie, tylko dlaczego u kobiet dochodzi do nich 100 razy czesciej niz u mezczyzn. Pozdro