Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojzy1

Co może dać pewność siebie facetowi?

Polecane posty

alojzy1 napisał: \"ja bym jednak chcial byc bardziej pewny siebie, narazie nie boje sie ze bylbym za bardzo pewny siebie mi napewno brakuje pewnosci siebie, wydaje mi sie ze gdybym ja mial zylbym pelnia zycia i korzystalbym z zycia glownie w kontaktach z dziewczynami. Ale w ogole brakuje mi radosci zycia, energii, w ogole jakiegos sensu zycia, celu zycia a nawet spokoju, zyje w ciaglym niepokoju\" Jest prawie, jakbyś pisał o mnie.

Gość okilkoh
nie ma to jak zaliczać panienki

Gość okilkoh
na początek mogą być byle jakie byle miłe były

Gość tailor
mi tez brakuje pewnosci siebie. Kobiety tego nie lubia, dobrze zdaje sobie z tego sprawe. Ale jednym z najlepszych "metod" odzyskania pewnosci siebie jest... kobieta. Kolko sie zamyka :(

Gość p. Justynaaaa
Kobieta - ale niekoniecznie "własna". :)

Gość tailor
nie zrozumialem. Co to znaczy nie wlasna?

Gość tailor
chodzilo Ci o dziwke? Nie wiem, w czym by to mialo pomoc...

Gość p. Justynaaaa
Nie dziwkę! Wy tylko o jednym.:o O koleżankę, przyjaciółkę, znajomą lub nieznajomą. Może być też w liczbie mnogiej.:) Swobodne obcowanie z kobietami przekłada się na późniejsze kontakty z potencjalnymi przyszłymi partnerkami.

Gość tailor
Ja nawet kolezanki nie mam :o zadna mnie nie lubi nawet jako kolegi :( a z ta dziwka to efekt kafe, za duzo tu czytam o tych sprawach :/

Gość p. Justynaaaa
A tam Cię nie lubi. Chyba że im jęczysz jaki to jesteś nieszczęśliwy (efekt kafe:) ), to rzeczywiście uwierzę.

Gość tailor
Sytuacja niestety wyglada o wiele gorzej. Nawet jak poznaje dziewczyne, to nawet nie musze sie odzywac, odrazu widze po jej zachowaniu, ze mnie nie lubi.

Gość p. Justynaaaa
Oj, bo kobiet nie znasz. :) Dziwne jesteśmy. A wiesz jak dziwnie potrafi się zachowywać kobieta względem mężczyzny, który jej się podoba? Ten mężczyzna, jeżeli nie jest dobrym psychologiem, może sobie pomyśleć, że takie zachowanie to objaw braku sympatii i niechęci. A jest inaczej. Tak jest z większością nieśmiałych kobiet. Wiem co piszę - trocę kobiet znam, a i sama nią jestem.:) Nieśmiałym kobietom najlepiej rozmawia się z obojętnymi im mężczyznami. Serio. Heh, jak dobrze, że to już przeszłość.:P

Gość tailor
Psychologiem nie jestem, ale jeszcze potrafie poznac, ze kobieta mnie olewa, albo co gorsza, czuje wobec mnie jakis rodzaj wsretu, czy cos.

Gość p. Justynaaaa
Tailor, może nie każdej się podobasz, ale z tym wstrętem przesadzasz i to grubo zapewne. Tylko po co?

Gość tailor
Ja nie mowie, ze mam sie kazdej podobac ;) Ale chociaz jednej :( I nie moge chociaz byc znajomym dziewczyny? Gdyby to chociaz wynikalo z rozmowy, ze jestem niemily, glupi... to rozumiem, ale osoba mnie nie zna a odrazu skresla i olewa.

Gość p. Justynaaaa
Przesadzasz. Nie wierzę!:P

Gość tailor
a jednak to prawda. Sam nie wiem czemu tak jest. Moze wysylam zle wibracje? Ale robie to z pewnoscia nieswiadomie, bo raczej dobry ze mnie czlowiek.

Gość p. Justynaaaa
No wiesz, ja Ci na pewno nie powiem dlaczego tak jest. Ale nadal nie wierzę, bo to niemożliwe. Człowiek widzi co chce. Pozagaduj trocę, to się przekonasz jak jest naprawdę.:)

Gość tez chcialbym wiedziec
bo u mnie pewnosc siebie = 0 i wiem, jak to dziala odstraszajaco dla kobiet

Gość tez chcialbym wiedziec

Gość peiniadze pieniadze
jak masz kase jestes bogaty to masz duzo kobiet