Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojzy1

Co może dać pewność siebie facetowi?

Polecane posty

Gość alojzy1

Gość jedna z tych rzeczy
jest duzy penis

Gość alojzy1
ale tak na powznie, na dluzej

Gość alojzy1
oj tam duzy penis, to dopiero jak przyjdzie co do czego, ale wczesniej co moze dac pewnosc siebie?

Gość niebieskooka 23-latka
Fajna, ciepła dziewczyna, która go dowartościuje.

Gość alojzy1
no tak a jesli nie ma dziewczyny?

Gość alojzy1
przciez muszą byc jakies rzeczy, domyslam sie ze moze np dobrze platna praca?

Gość nowe BMW

Gość bezuczuciwy ktoś
poznanie osoby, dzięki której prawdziwa pewność siebie przyjdzie. a jeżeli chodzi o pewność siebie w sensie kontaktów męsko-damskich, to wystarczy zacząć pojmować ryzyko tak, jak powinno być pojmowane - nie tylko jako możliwośc straty, ale także ponadprzeciętnych zysków :)

Gość alojzy1
bmw pewnie tak ale tez nie w kazdym przypadku, gdyby dostal je od rodzicow a nie zapracowal na nie sam to nie daloby pewnosci siebie. wiem bo dostalem od rodzicow dobry samochod, nie bmw i to nie ma zadnego wplywu na moja pewnosc siebie

Gość alojzy1
czyli praca, czym lepiej platna tym lepiej, podemowanie ryzyka, w sumie wlasnie o tym myslalem, czy jest jeszcze cos? pewnie wszelkie sukcesy ktore zawdziecza sie wlasnej pracy i podjęciu ryzyka?

Gość alojzy1
to juz wszystko czy jest jeszcze cos?

ja tam zawsze trafiam na maxymalnie pewnych siebie facetow i powiem ze nie jest to takie fajne

Gość p. Justynaaaa
U mnie po ponad 22 latach nieśmiałości pewność siebie sama przyszła. :):):) Poważnie.

Gość p. Justynaaaa
Martisha** , jak to?

Gość alojzy1
ja bym jednak chcial byc bardziej pewny siebie, narazie nie boje sie ze bylbym za bardzo pewny siebie

Gość alojzy1
mi napewno brakuje pewnosci siebie, wydaje mi sie ze gdybym ja mial zylbym pelnia zycia i korzystalbym z zycia

Gość p. Justynaaaa
Ale w jakich sferach/sytuacjach brakuje Ci pewności siebie? Pisz, może coś zaradzimy.:)

Gość alojzy1
glownie w kontaktach z dziewczynami. Ale w ogole brakuje mi radosci zycia, energii, w ogole jakiegos sensu zycia, celu zycia a nawet spokoju, zyje w ciaglym niepokoju

zawsze spotykam odwaznych, przebojowych pewniakow, to chyba temu ze niesmialy by nie zagadal... znaczy spotykalam, bo juz daaaaaaaaaaaaawno na randce nie bylam uciekam przed randkami, wiem dziwna jestem:O

Gość p. Justynaaaa
Z kobietami to wiesz, trening czyni mistrza. A w innych kwestiach to samo się ułoży - o ile będziesz miał właściwe priorytety. Dasz radę.:)

Gość p. Justynaaaa
No bo tak jest - najodważniejsi są ci, którzy niewiele sobą reprezentują. Im mniej sobą reprezentują, tym wyższa samoocena, co przekłada się też na pewność siebie. Ale nie chcę generalizować, bo spotkałam wielu bardzo wartościowych mężczyzn o odpowiedniej samoocenie. :)

Gość Wycisz
Samoocenę może poprawić życie albo je zniszczyć.

Gość p. Justynaaaa
Samoocena...Tak, ma znaczenie. Większe jednak znaczenie ma gra pozorów. Ja z samooceną nie miałam nigdy problemów, ale w ważnych dla mnie sytuacjach "dawałam ciała".:) I byłam bardzo nieśmiała, jednak nikt z moich znajomych o tym nie wiedział. Teraz problem się skończył i jest o niebo lepiej. Ale faceci nie lubia pewnych siebie kobiet. Faceci, przepraszam, wróć, ci przed trzydziestką. Pewne siebie kobiety "przyciągają" dziwnych mężczyzn. :)

Gość p. Justynaaaa
a ja wygrałem życie A gdzie niby tak napisałam? Że Ty jesteś wartościowy to wiem. :) Przecież pisałam, że nie chcę generalizować. Ale trochę żyję. I trochę obserwuję.