Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość objętość netto

Jak podbudować własną samoocene i nabrać pewności siebie ?

Polecane posty

Gość rudzialka
a ja sobie mówię: komu się nie podoba to niech mnie nie słucha, nie patrzy na mnie itp :) niech mi dupy nie zawraca :D

Gość objętość netto
Od tej chwili koniec narzekania :D od czasu do czasu będę zdawała relacje ;) jak mi idzie mam nadzieję , że mogę liczyć na wasze wsparcie :)

Gość rudzialka
trzymam za Ciebie kciuki :) głowa do góry i jazda :) pozdrówki

Gość W koncu jestem sobą
polecam ksiązke Paul Hauck - głowa do góry oraz P. G. Zimbardo - Nieśmiałość mi bardzo pomogły :):)

Gość Oh Yeaaa!
Hmmm..no nie wiem..może znaleźć sobie jakieś zajęcie? Sport?:D On dodaje pewności siebie! Po sobie wiem..kiedyś byłam zamknięta w sobie i w ogóle.. Zaczęłam aktywnie spędzać czas..wychodzić do ludzi. I jest lepiej.. Tak po za tym to jeba* tych co mówią o nas źle..a jak nie to ryj ;D

Gość Nieśmiala
Idż sie ochlej. Ja tak robie. ludzie się ze mnie śmieją a ja jestem za bardzo pijana zeby o tym myśleć. moze też być ziółko. Mam z tym duży probem ale cóz. nie potrafie sobie z tym radzić.

Gość Uwolniony
Witam, Dobra rada, zacznij od sportu, albo jeszcze lepiej od wizyty u specjalisty, poczytaj gdzie możesz się więcej dowiedzieć na ten temat, podejżyj znajomych( tych bardziej szczęśliwszych ;) jak prowadzą swoje życie co daje im szczęści, postaw sobie kilka celów w życiu( bardzo ważne- nijakie życie do niczego nie prowadzi)zacznij stopniowo doskonalić swoje cele( bez ciśnień ) tylko spokój cię uratuje, pozdrawiam.