Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łezka.....

Myśląc o kimś....

Polecane posty

Gość Łezka.....

Czy to możliwe żyby myśląc o kimś bardzo intensywnie spowodować,żeby on też o nas myślał...?Zdarzyło wam się coś takiego?

Gość Wycisz

Gość mam cos innego
czuje zawsze gdy mysli o mnie moj ex gdy jest blisko .. lub gdy zaraz mam go spotkac ostatnio czułam to bardzo intensywnie i za 5 minut dostałam esa ze mnie widział =|

Gość p. Justynaaaa
Mawiają, że można.:) Ale lepiej nie tyle myśleć, ile działać.

Gość p. Justynaaaa
Wiesz, dorośli ludzie potrafia się dogadać. Jak się pogodzić? To zależy o co poszło. Czasem trzeba nawet przeprosić, gdy się nie zawiniło. Wiesz, męska duma i jej podobne.:)

Gość blekitnooka _zjawa
U mnie nsprawdzilo sie to w 50 %. raz mialam znajomosc z chlopakiem ktory jednak bardzo mnie skrzywdzil. plakalam mocno i poniewaz bardzo mnie w sobie rozkochal myslalam o nim non stop i probowalam robic wszystko by tez o mnie zaczal myslec. On oczywiscie do mnie nie powrocil ale pare miesiecy potem poznalam chlopaka o tym samym imieniu co on ale o lepszym charakterze ktory teraz jest juz mym mezem. Moze to byl zwykly przypadek ta zbieznosc imion a moze wplyw tego intensywnego myslenia??? Nie wiem ale mi to nie przeszkadza

wiem moja droga ,wiem ALE jak zapomnieć o strachu przed narzucaniem się,zbłaźnieniem ,zignorowaniem? ja się odezwę on odpisze kulturalnie acz lakonicznie i jak się będę czuć? chciałabym ściągnąć go myślami i żeby on pierwszy się odezwał ,wtedy byłoby już z górki..

Gość p. Justynaaaa
Heh, tak byłoby najlepiej dla Ciebie. On pewnie myśli tak samo. Może też próbuje Cię myślami zachęcić do odezwania się? A napisz Mu mesa z zapytaniem co słychać czy o coś innego luźnego. Tak na dobry początek.:)

dziękuję za miłe słowo,to chodzi o mojego znajomego(kiedyś b.dobrego),zaciął się i ni huhu ,próbowałam nic nie działa

Gość p. Justynaaaa
Proszę bardzo.:) No to zadzwoń i pogadaj szczerze. Co Ci zależy? Jak się zaciął, to sam z siebie się raczej nie odetnie tak szybko. A masz z nim kontakt (w sensie, że się widzicie)?

nie mam już dawno,nie zadzwonię bo się boję,on ma swój świat -ja już do tego świata nie pasuję ,ale żal cholernie.

Gość p. Justynaaaa
A tam nie pasujesz. Nie ma się czego bać.:) Wolisz bezczynnie czekać i myśleć o nim ze smutkiem, czy lepiej wziąć sprawy w swoje ręce i choć spróbować poprawić Waszą relację? A co do myślenia to śnił Cio się ostatnio? Czasem tak jest, że śni nam się ktoś, kto/gdy o nas myśli.

śnił mi się bardzo przyjemnie , nie mam tyle odwagi by do niego napisać, zadzwonić czy cokolwiek.boję się odrzucenia i potraktowania jak natręt..

Gość p. Justynaaaa
Może nie powinnam tak doradzać, ale jak się boisz, to się napij troszkę, a odwaga przyjdzie.:) Chociaż na smsa, choć nic rozmowy nie zastąpi.

haha no wirtualnie piję na innym topiku ale w rzeczywistosci etap sygnałków mam już za sobą ,kochana jesteś ale on jest uparty i dumny,nic nie podziała ,nic.

Gość spróbowac zawsze warto

jeszcze żeby ktoś za mnie to zrobił bo ja jestem tchórz.dziękuję Wam ale to beznadziejny przypadek ... telepatię uprawiąc będę nadal ;-)

Gość Łezka.....
Skoro mowa o tym,że boicie się zadzwonić do znajomego to ja mam podobnie!Spotkałam sie pare razy z kolega z grupy,ale wtedy mialam niewyjaśnioną sytuacje z moim facetem,bo nie byłam pewna czy chcę od niego odejść i byc z kims innym czy być z nim,i w każdym razie ten kolega na początku zaczął sie wczuwac w nasze spotkania a potem powiedział mi,że raczej do siebie nie pasujemy bo on szuka b zwyczajnej dziewczyny a ja jego zdaniem księcia z bajki!Ja wróciłam do swojego faceta,a on na drugi dzień przestał się do mnie w ogóle odzywać,nawet nie mowi mi cześć na wydziale!I raczej nie odezwe sie do niego pierwsza.Mam rację???