Gość pierdolenieeee i szoopenie Napisano Grudzień 16, 2007 na małysza, czasami sobie podscielałam duzo papieru - jak mialo byc cos wiekszego :P Jezdziłam sporo pociągami - dluzsze trasy - to czasami w srodku takie haki czy cos bylo, to sie łapałam, chyba po to to bylo - hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajeczne Napisano Marzec 24, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajebisty topik Napisano Marzec 26, 2008 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 25, 2008 a podniosę bo taki temat wesoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoś podnoś Napisano Wrzesień 25, 2008 bo dopiero teraz trafiłam na ten topic - dużo tu życiowych mądrości! :-D A rzeczywiście cos w tym jest - jak ja jestem wydepilowana - to też sikam bokiem! Ale bardziej na lewo chyba - jeszcze sprawdzę i wam opiszę :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale zaraz zaraz Napisano Wrzesień 25, 2008 czy kutasa w ustach miałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o fak co za szwinie Napisano Luty 17, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znowu tot Napisano Sierpień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Sierpień 13, 2010 A autorka gdzie znikła:O?Chyba w czambo dostała bo ona z psycholami sie zadaje:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od pytania Napisano Sierpień 13, 2010 ktoś tu dziś stare śmieci wyłuskuje co coś czytam to w dacie 2008... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach