Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daido

jak wam się podoba moj brzuch ?

Polecane posty

Gość Zajebisty Sandra
wiedzialam ze sie do kudlow dopi er dola:D, ale wolalam nie poruszac tego tematu:o

Gość jeffrey dahmer
ten ostatni jakoś się różni od tych dwóch pierwszych :D

Gość jeffrey dahmer
johnny ma racje - za chudy to jest merlin menson :D

Gość jeffrey dahmer
szczupło - tak chudo - nie... choć nie zrzucaj już więcej :D

ok więcej już nic nie dam:) Wiem ze brzucha idealnego to ja nie mam.Także zadreczać swoimi fotkami już Was nie będe🌼:) Zawsze tak jest ze mi moja szczupłość przeszkadza,a innym nie.... Jakoś nie mogę do tego przywyknąc:)

Ja Ci swoich kg nie oddam, ale chętny to jestem żeby Cię poznać :) Skąd jesteś?

Nie oddam, bo sam jestem szczupły :) Elbląg to mi trochę nie po drodze, a szkoda.

Ja też się odważę i pokażę wam siebie... Od razu piszę że nie mam się co nawet porównywać z tymi płaskimi brzuchami i idealnymi figurami innych dziewczyn. Mam 25 lat i mam generalnie problem z brzuchem, bo jestem szczupła, a brzuch ciężko mi doprowadzić do porzadku. Za to podobno piersi mam ładne i duże, zwłaszcza że jestem szczupła. No ale to już sami oceńcie. I przy okazji jakie są skuteczne ćwiczenia na płaski brzuch i takie co by można było w domu zrobić? A to ja: http://voila.pl/z373u/index.php?get=1&f=1

Gość jeffrey dahmer
o kurwa...moze jeszcze USG daj:D na brzuch sie pizga brzuszki:) jest ich tyle rodzajów że nie chce mi się pisać...

Gość jeffrey dahmer
zresztą tragedii z tym bębnem Twoim nie ma...tylko po prostu nie jest zbyt prężny :)

Gość jeffrey dahmer
to po prostu zdjęcie w konwencji ginekologicznej - czego się czepiacie? nie jest zle :classic_cool: ciesz się że z dildosem nie dała :D

Gość jeffrey dahmer
powiedział :O jestem ON :classic_cool:

Oj się czepnęliście. Może dziewczyna chciała być sexy :) W każdym razie ja bym tutaj dużo nie zmieniał. Powinnaś się cieszyć że masz inne walory przy takiej figurze :) Mi się zawsze marzyła drobna, filigranowa kobietka ze sporym biustem. A na taką ciężko trafić, tak więc i tak masz u mnie plusa.

Gość jeffrey dahmer
coś za coś...szczupła z mleczarnią to faktycznie rzadkośc :D

Gość jeffrey dahmer
foer...możesz śmiało wklejać - nikt tu się nie męczy :D

Ekhmm... Ta fotka była zrobiona parę tyg. temu dla mojego faceta, który właśnie przebywa daleko od domu. Dlatego taka poza. A innej nie miałam teraz żeby wam pokazać. Dzięki za to że piszecie że jest w miarę ok, ale i tak chciałabym jakoś ten brzuch ujędrnić.

Gość jeffrey dahmer
no to ujędrniaj...wpisz w guglu "atlas ćwiczeń' i wybierz po dwa ćwiczenia na partie dolne, górne i na skośne i jazda :) tylko rozplanuj jakos na serie, dbaj o pełen zakres ruchu i tempo noi oddech odpowiednio w trakcie

Gość jeffrey dahmer
znajdziesz :) wierzę w Ciebie :D nie potrzebuję wcale TAKICH :D

Myślałam że jak to forum erotyczne to nikt nie będzie się oburzał :) A co do ćwiczeń to mam właśnie taki problem, że szybko się zniechęcam. A wiem że te wszystkie brzuszki wymagają sporo cierpliwości. No ale dzięki, poszukam czegoś na necie.