Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daido

jak wam się podoba moj brzuch ?

Polecane posty

Ja sie w czesci zgadzam z \'on bez nicka\'. Tzn tez nie rozumiem dlaczego naprawde ladne dziewczyny, ktore zupelnie nie powinny miec zadnych kompleksow umieszczaja tu swoje zdjecia i jeszcze do tego pisza, ze maja problem z brzuchami, taliami itd. Dla mnie to dziwne. Co innego gdyby naprawde pokazala zdjecie jakas kobieta ktora ma z tym problem, jak np. dziewczyna na pierwszych fotkach z tego topica. No ale z drugiej strony nie bede ocenial innych tylko na podstawie zdjec. A popatrzec na ladne ciala tez milo :)

Gość polotk_a_A
no :D ja się poczułam mega urazona, bo krytykujesz dziewczynę której nie znam i w sumie która mnie obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg(bez urazy foer). :D

Gość jeffrey dahmer
lalalalalaalallaallalalalaaallalalalala - więcej możesz dać jak chcesz :)

Gość lalalalalalalalalalalal
nie mam wiecej :P ale zostalo pominiete to zdjecie calkowicie hehe

Gość polotk_a_A
po prostu Pawel- to przeczytaj temat topici i zrozumiesz :D. poza tym, każdy ma jakieś kompleksy, to że Tobie się wydaje, że one są bezpodstawne, nie znaczy że sama zaintereoswana tak myśli. mówi ci coś obektywizm/subiektywizm :O ? poza tym, nie czaję - to idźcie sobie na forum o macierzyństwie, albo na inny temat, zamiast się wchrzaniać tylko po to, by pochrzanić :O 🖐️

Gość jeffrey dahmer
dajce spokój - mącicie radość z poznawania nowych widoków...po co w ogóle tu jakakolwiek refleksja??? chcecie roztrząsać takie moywy to może na kulturalnoksiążkowokinowym...:O

Gość jeffrey dahmer
jak to pominięte? a dlaczego tak duzo osób nagle zniknęło? :D:D:D

Gość jeffrey dahmer
ja miałem obiad :D

Gość lalalalalalalalalalalal
pominiete w sensie nie skomentowane ale moze i dobrze :) no wlasnie duzo sobo zniknelo

Gość jeffrey dahmer
właśnie - dawajcie teraz nogi :classic_cool: ❤️

No i się kobity oburzyły. A prawda w oczy kole, że jesteście puste jak dzban i to wiklinowy? Mam nadzieję, że nie macie facetów, bo na ich miejscu pochlastałbym się gdybym się dowiedział że moja kobieta jest tak żałosna żeby pokazywać gdziekolwiek w internecie swoje zdjęcia. Pomyślałbym że albo idiotka, albo zakompleksiona, albo niedowartościowana. Dlatego zawsze mnie bierze na śmiech jak oglądam zjęcia na stronach typu fotka.pl, gdzie faktycznie, dużo dziewczyn jest bardzo ładna, ale w główkach pustka. Niestety. Bo mądra, inteligentna i piękna kobieta zna swoją wartość i nie musi podpierać się zdaniem innych. Taka jest prawda.

Gość jeffrey dahmer
zrozumiałem...ja skomentowałem od razu :):):):D:D:D:P:P:P

Gość jeffrey dahmer
prawda? a co to jest prawda? :D nie pasuje Ci to na chuj oglądasz? jak poseł Zawisza :D

Gość jeffrey dahmer
nie z faktami tylko z twoją interpretacją faktów :)

Gość polotk_a_A
uzurpatora na maxa czyli to kiedy pokazuję brzuch na plaży (dokładnie tak jak tu), czy nawet w mieście zakładając krótki top czyni ze mną puściznę :D ? fajno wiedzieć, zakupię sobie wór na ziemniaki, i od tego lata będę tak pochrzaniać :classic_cool:

Gość jeffrey dahmer
mogą być i w spodniach :)

Gość hehehahahehehehahahahaha
koooleś jesteś najlepszy hahahahahahahahaahaha wkurwiłby sie gdyby zobaczyl swoja laske na tego typu serwerach. a ona by sie zapewne wkurwila gdyby sie dowiedziala ze poszukujesz kogos na tych stronach! pustak to ty jestes ,wogole wypierdalaj stąd w podskokach.na chuj tu wchodzisz ?

Gość jeffrey dahmer
:D brawo - mocno i trafnie

Gość jeffrey dahmer
podejrzewam że gościu nie ma laski na żadnej takiej stronie tylko na jakiejs oazowej gazetce z gitarą :)

nio ja kupuje gacie z golfem i sie scinam prawie na łyso,od jutra będe facetem,i będe opieprzała wszystkie kobietki tutaj które wklejają fotki chociażby swojego palca u nogi....:D Brzuch to pustactwo a dłoń?toc to jeszcze gorzej :)

Gość polotk_a_A
aha, czyli tutaj ludzie są jacyś inszy niż ci z reala :D czy jak? czy może nie patrzą oczami, a kroczem, czy jak ? czy może ci stą nie bywają na plażach i nie patrzą na mój brzuch, bo nie czaję. albo sam doskonale widzisz, że pier.dolisz jak potłuoczny :D

Gość jeffrey dahmer
:D dysponujecie zdjęciami każdej części ciała osobno? :P:P

Gość jeffrey dahmer
dobra - zróbmy tak: komu nie gra że na tej stronie są zdjęcia (a kazdy wiedział ze tak będzie bo chyba tak tytuł sugeruje) niech wypierdala :)