Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daido

jak wam się podoba moj brzuch ?

Polecane posty

uzurpator to sobie jakąś znajdź.....i niech Cie piorun trzaśnie,jak miałeś lub będziesz miał kobiete poznaną z neta,albo która będzie miała foty na jakichś stronkach:) Niech wtedy Ci sie przypomni co tu wypisywałeś.....Pozdrawiam Cie serdecznie

Gość jeffrey dahmer
czyli przyznajesz ze w chodzisz pooglądać żeby skompensowac sobie brak kobiety...więc na chuj się tak puszysz jak kleryk?

skoczek powiem Ci tyle bo juz mnie wkurzasz pierdolisz nie oceniaj tylko dlatego ze ktos dal tu zdjecie a jak Ci nie pasuje to do widzenia

do foer.. coś tam... Nie obchodzi mnie czy moja przyszła kobieta teraz takie foty do netu puszcza. Ale jakby była ze mną to na pewno nie miałbym o niej dobrego zdania gdyby tak robiła. Poza tym ja obracam się w dość specyficznym gronie osób, gdzie tego typu rzeczy po prostu nie ma. I bynajmniej nie chodzi o żadne oazy ani kółka różańcowe.

Gość mloda sie wkurzyła
bo również poczuła sie mało mądra

Gość jeffrey dahmer
najpierw gościu wchodzi na temat ze zdjęciami a potem pierdoli farmazony...:O idz pogadaj o shreku - tam będzie wszystko cacy i zgodnie z przykazaniami:)

Gość jeffrey dahmer
to co to za specyficzne grono ?

Gość polotk_a_A
skoczek, popadasz w skrajności podobnie jak uzurpator - na temat fotki.pl mam własne zdanie, i eksponowanie nagości także....tylko zapominacie o jednej rzeczy, tutaj nikt intymnej nagości (poza kilkoma przypadkami) nie eksponuje (a przypr.dalacie się do tych przypadków które tego nie robią). pokazujemy się tak jak w realności i co realnie mieście się jak najbardziej w granicach dobrego smaku (fotki w ubraniach czy moja w bikini i to obcięta). skoro my jesteścmy puste, to wy to takie ćorki rydzyka które przez judasza w drzwiach czerpią sensacje typu "a wie pani, ja to tę Mariolkę miałam za porządną do czasu kiedy nie zobaczyłam jesj w spódnicy i krótkim topie" :D. dobra, ja juz uciekam :) 🖐️

Gość jeffrey dahmer
jak poinformowany dobrze gdzie szukać :D:D:D moralisci...:D:D

Gość jeffrey dahmer
fetyszysta? :D

nie wkurzylam sie dlatego ze sie poczulam malo madra bo akurat tak nie uwazam ale co kogo obchodzi ze dalysmy tu fotki nie chcecie nie dajecie ale weszliscie na ten topic zeby je ogladnac a potem sie dowalacie

hahahahah.... i co nie będzie już \"brzuszków\" ??? :P Dziewczyny teraz za włosy się ciągną OK... Osobiście wolę walki w błocie, ale skoro nie ma się tego co się lubi, lubi się to co ma. :D 🖐️

Gość zazdrość zazdrość zazdrość
o jenyy jak to widac szok

Gość jeffrey dahmer
dobra - radiomaryjni poszli - pełna godzina się zbliża to orędzie trzeba odsłuchać :)

Gość dla jeffrey dahmer
wiedzialam ze sobie pojdziesz jak wkleje Ci linka-nosz ku wra wiedzialm :D:D:classic_cool: podziekuj

Dziewczyny extra foty!:classic_cool: Sliczne figury i macie co pokazać:) Jesli człowiek ma co pokazać to niech szaleje a co! :classic_cool: A do tych co tu prowadzą konwersacje w stylu \"ja bym fotek tu nie dał\" \"dla mnie pustotą jest dawanie tu fotek\". To wogóle nie wiem co tu robią.Chyba strasznie się nudzą,bo innego wytłumaczenia juz nie ma. Gorąco jest,opalac się a nie besztać tu innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jeffrey dahmer
dzięki :)

Gość jeffrey dahmer
powiedz tylko czy mialam racje i walisz teraz?

Gość mmmmmmmm ale tu jest
jedna słodziutka dziewczyna.:classic_cool:

Gość a ktora
?

Gość jeffrey dahmer
fiX me wpadasz w polowie istnienia topiku, przeczytales pewnie tylko te w ktorych byly linki do fotek i smiesz wrzucac takie zdania. Przeczytaj koles zanim sie wypowiesz

Gość jeffrey dahmer
kurwa kobieto nie pisz pod moim nickiem :O

Gość jeffrey dahmer
nie wale :D ale kto wie :classic_cool:

Gość mmmmmmmm ale tu jest
nie powiem