Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Agnieszka..

słuchajcie schudłam 20 kg - w 4 miechy

Polecane posty

Gość ***Agnieszka..

udało mi sie schudnąć 20 kilo i jestem naprawde szcześliwa. Przed tem ważyłam 75kg przy wzroscie - 164cm teraz waze 55 i czuje sie super. Dieta ktorą mnie nauczono polega na oczyszczaniu a nastepnie dożywianiu. Brałam odpowiednie suplementy które powodowaly u mnie przyspieszona przemianę materiii, dodawaly mi duzo energii , przekształcały tłuszcz na energie, a takze kontrolowaly moj apetyt - nie musialam wcale glodowac- co jest wielkim błedem podczas odchudzania. Organizm nie moze byc pozbawiony skladnikow odzywczych. Suplementy odpowiadające za oczyszczenie , pomagały mi pozbyc sie nadmiaru tłuszczu, złogów jelit i wielu toksycznych substancji - ktore te z koleji gromadza sie w naszych jelitach latami. Ponadto brałam kompleksy multiwitaminowe wspierajace proces trawienia, bogate w przeciwutleniacze zwalczajace negatywne skutki dzialania wolnych rodnikow na komorki. Nie dajcie sie na jakies zwykle witaminy z supermarketu- w wiekszosci to sa witaminy syntetyczne wykonane z wegla oraz ropy naftowej. wiele osob chcialoby szybko sie odchudzic przy najmniejszych kosztach - moze uda im sie dojsc do jakiegos etapu , ale potem staja sie ofiarami efektu jo jo i w rezultacie znowu sa grube. Ja nauczylam sie kontrolowac swoja wage. Wy tez mozecie - powodzenia - koniecznie zajrzyjcie - wojciech.mojawaga.pl facet zna sie na rzeczy i mi bardzo pomogł

Gość to sciema
facet od kilku dni tu chwali to coś :O nie dajcie sie nabrać!

Gość mika_cd
i to jaka sciema...zerowac na nieszczesciu innych...zalosne!!!!!!!!!!! nie dajcie sie nabrac!@!!!!!!! ja schudlam 40 kilo..moge wam dac przepisy za 10.000 zlotych:)....tak to wlasnie dziala!

Gość reklama po prostu

Gość to chyba ty jestes
tym facetem

Gość mniej żreć i tyle
a nie kupe kasy wydawać na coć po czym napewno bedzie jojo bo wiekszosc ludzi wraca po kuracji do wpierdalania...

:D i tak bym u tego kolesia nie zamawiala, ale znam taka babke co sie tez tym zajmuje:O i sie zastanawialam, ale jak mowicie, ze dupa to dupa.

Gość tola 33
albo przejsc na south beach ja schudlam w 3 miechy 11 kg

Gość mika_cd
sprobuj,zero glodzenia,100%efektow.wszyscy to chwala.nie musisz jej zamawiac ani placic...sprobuj pare dni...wpisz w gogle i wybierz przepisy ktore najbardziej ci odpowiadaj,potem do tego jakis wysilek chocby codzienny spacer pare brzuszkow,a nie bedziesz kase wywalac na takie sciemy!:)

Gość mika_cd
tzn o south beatch mi chodzi...dieta nielaczenia..sprobuj co masz do stracenia oprocz kilogramow..powodzenia

Gość tola 33
ja nikogo na sile nie namawiam po prostu napisalam prawde tez ksiazki nie mam i zaczelam z netem i jakos mi idzie

Gość ***Agnieszka..
szkoda ze ktos uwaza ze podaje sie za kogos i probuje reklamowac cos tutaj. Odnioslam sukces i chcialam sie pochwalic - czesto tak jest ze osoby ktore nie poznaly czegos jeszcze dobrze , szybko zaczynaja z gory oceniac - zwlaszcza negatywnie. nie mam zamiaru nikogo do niczego namawiac. Ktos wspomnial ze duzo kosztuje - dziennie wychodzi jakies 14 zl za dwa szejki proteinowe sniadanie - koktail obiad - normalny/ co chcialam/ kolacja - koktail na sniadaniu i kolacji mozna zaoszczedzic , wiec i tak sie mniej wiecej wyrówna a jesli przyjdzie komus ochota zarzucac mi co kolwiek to niech sobie daruje i nic nie mowi . to nie miejsce na leczenie kompleksow pozdrawiam

Gość a ja schudłam 25 w 4 miechy
i nie głodziłam się, jadłam co chciałam, ale starałam się zdrowo jeść. i nawet nie czułam w sumie, ze sie odchudzam.

Gość a ja schudłam 25 w 4 miechy
tyle ze ja bez zadnych koktajli. normalnie dieta MŻ bez wspomagaczy. no oprócz witamin. brałam Vigor.

Serwatka czyli białko czyli proteiny naszej rodzimej produkcji kosztuje niecałe 50zl z przesyłką za 1,8kg. www.ostrowia.pl Koktajli białkowych można z tego zrobić w pip, czysty zysk, nawet na super witaminowe suplementy wystarczy.