Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszszukanaa

nie ma prawdziwej przyjazni

Polecane posty

Gość oszszukanaa

bylam wczoraj na imprezie z moja, wydawaloby sie, naj naj najlepsza przyjaciolka. znamy sie jak lyse konie i wiele juz razem przeszlysmy. myslalam ze moge jej ufac. na imprezie byl facet. strasznie mi sie spodobal. moj typ i z wygladu i z charakteru. powiedzialam o tym przyjaciolce. a ona co? piec minut pozniej obsciskiwala sie z nim na parkiecie. obsciskiwala to malo powiedziane. dwie godziny siedzialam przy stoliku pilnujac jej torebki i patrzac jak sie do siebie kleja. spytalam potem czemu to zrobila. a ona wzruszyla ramionami i tyle. ona moze miec KAZDEGO faceta. nie wiem czemu wybrala akurat tego. za tydzien go rzuci. a ja nie mam ani faceta, ani przyjaciolki?

Gość oszszukanaa
15 lat przyjazni i nagle wykreca mi taki numer...

Gość facecino
chyba chcialas napisac-miedzy kobietami.To zgoda,bo miedzy mezczyznami jest.Sam mam kilku przyjaciol od lat...

Gość oszszukanaa
no wlasnie czy facet zrobilby takie swinstwo swojemu kumplowi?

Gość osz kurde. .
nie martw sie moja "niby" przyjaciolka tez mnie wychujala miala byc moja starsza a poprostu nie przyszla wyobraz sobie jakie bylo zamieszanie przed slubem :O zycie :O nie ufam nikomu

Gość oszszukanaa
nie rozumiem co ona chciala przez to udowodnic. zawsze bylam w stosunku do niej lojalna.

Gość oszszukanaa
zeby choc powiedziala ze tez ma niego oko a ona po prostu podeszla do niego, pokrecila tylkiem i juz go potem nie dostepowala ani na krok. i wszystko na moich oczach. n moich oczach umawiala sie z nim na dzis. i jeszcze o mnie gadali...

Gość eee tam przesada
hehehe... moja przyjaciolka tez tak caly czas robila... Ale to mimowiolnie ;) A, ze jest duuuuzo atrakcyjniejsza ode mnie to nic dziwnego ;) I co z tego... Dobrze :) Skoro nie byli mna zainteresowani to chociaz Ona cos z tego miala ;)

Gość poprostu
twoje twierdzenie ze nie ma prawdziwej przyjaznij jest nie prawdziwe istnieja prawdziwi przyjaciele tylko trzeba umiec ich dobierac a to ze poderwala goscia ktory podobal sie tobie nie znaczy ze nie jest twoja przyjaciolka przeciez ty tez mialas wolna reka moglas dzialac a nie przygladac sie co innego gdyby odbila ci meza to jest banal..................................

Gość oszszukanaa
ja nawet nie zdazylam nic zrobic!!!! powiedzialam jej ze facet mi sie strasznie podoba i ze mam zamiar z nim zatanczyc a ona ruszyla z kopyta na parkiet. w locie rzucila mi torebke do popilnowania i juz bylo po ptokach. przeciez nie moglam ich na sile rozdzielac! a on, nie wiem moze by uznal ze ja jestem fajniejsza, ale tez nie mial szans sie przekonac. w dodatku jestem pewna ze ona cos mu nagadala, bo sie ze mnie smiali:(