Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodki zapach moczu

Dziewczyny lecą na wygląd

Polecane posty

Gość 2240
i nikt mi nie odpowiedzial. ale spodziewalem sie tego. jedno wielkie zaklamanie z waszej strony. po co? zeby podniesc brzydali na duchu?

A ja wygrałem życie, ale skąd wiesz, że jesteś beznadziejny? Powiedział Ci to ktoś? Wiedz, że nawet jeśli jakaś osoba powiedziałaby coś takiego, to wcale nie musi to być prawda!

Gość agnesina
2240...uroda jest subiektywna. Mozesz sie nie spodobac jednej dziewczynia ale druga uzna ze jestes piekny. Podobanie sie jest sprawa subiektywna. Ja spodobalam sie mezowi ale nie podobalam sie jakims inym facetom, to samo moj slubny dla mnie jest naj a np moja siostra mowi juz ze nie chialaby faceta o takiej urodzie. To dlatego zakochujemy sie w roznych ludziach.

facet rocznik... - aoslutnie się z Tobą nie zgadzam. nie cierpię nadzianych brzydali. juz wole mięc biednego, ale ładnego, pracowitego i taki, który bedzie mnie kochał, niż nadętego bufona z wielkim brzuchem i grubym portfelem :o

Gość instr
" Dlaczego tak nisko siebie oceniacie?" to moze i ja sie przylacze i powiem. zadna kobieta mnie nie chce. w oczach kobiety jestem zerem.

Gość wycisz
A wydawało by się że dziewczyny mają jakiś zmysł który patrzy na osobowość ale one się go pozbyły poprostu. Facet musi do nich pasować jak buty do torebki

mamy podstawy ja np. wystarczy że popatrzę się w lustro i już wiem, że posiadanie przez mnie dziewczyny jest tak samo realne jak uczciwe posiadanie diamentu przez bezdomnego :-(

Gość wycisz
Ci co piszą że liczy sie wygląd to poprostu nie mogą się z tym pogodzić. Wydaje mi się że nic tego nie zmieni tak samo jak tego że np w tym roku lato nie jest zbyt letnie

\"niż nadętego bufona z wielkim brzuchem i grubym portfelem \" a czy wszyscy bogaci brzydale to nadęci bufoni? nie sądzisz że dla brzydali to właśnie kasa jest jedyną nadzieją na bycie w związku i lepsze życie? lepszy biedny bo ładny?? i jak tu nie czuć się śmieciem, z powodu swojego wyglądu??? 😭

jeżeli jakis brzydal jest bogaty to nie ma wtedy ciekawego charakteru. z góry zakłada, ze złapie laskę na kasę, więc nie ma się co wysilać być interesującym. a biedni kolesie wg mnie bardziej szanuja kobiety, bo wiedzą, że nie zapewnią jej luksusu i jedyne co moga dać tak naprwdę to uczucie, siebie. chociaż to nie jest żadna regula. to tylko moja subiektywna ocena.

wszystkie dusze tule i samotne i nie 👄

@ samotna dusza w sieci nie ktoś tylko dużo ktosiów... a zresztą przecież wystarczy porównać swoją osobę (umiejętności, doświadczenia,... ogólnie życie) z przeciętną osobą w podobnym wieku 🖐️ Daje to jakiś obraz... sorry ale jak: nie mam znajomych, zainteresowań, życia które ktokolwiek mógłby uznać za ciekawe (normalny), pozytywnych doświadczeń z przeszłości w kontaktach międzyludzkich, w ogóle doświadczeń... to mi nie powiesz że osoba o takich cechach nie jest beznadziejna. wygląd już sobie darujmy :), główne co do niego mam to że wyglądam nie poważnie :classic_cool:. 90% gimnazjalistów wygląda starzej

Oj przestań! Nie wierzę, że nie ma na tym świecie kobiety, która by Cię nie pokochała:) Nie chcę być wścibska, ale ile masz wzrostu? może wcale nie tak mało... dużo jest niskich dziewczyn... Głowa do góry!:)

Gość instr
"Dlaczego zerem? Zerem może być zły człowiek, a Wy chyba tacy nie jesteście...?" chodzilo mi o to, ze jestem zerem dla kobiet, kims kto nie istnieje, nie warty zainteresowania...

Gość instr
" dużo jest niskich dziewczyn" ale wiekszosc z nich i tak woli wysokich. Byl nawet ostatnio topik i prawie 90% kobiet o wzroscie mniej niz 1.60 miala faceta o wzroscie powyzej 1.80

Feynman to był wielki gość właśnie czytam jego wykłady z fizyki :-) zerem dla kobiet jest facet, który w ogóle je nie interesuje głównie z powodu jego brzydkiego wyglądu, niskiego wzrostu bądź nieciekawej osobowości

ale wiekszosc z nich i tak woli wysokich. Byl nawet ostatnio topik i prawie 90% kobiet o wzroscie mniej niz 1.60 miala faceta o wzroscie powyzej 1.80\" otóż to dlatego niscy faceci mogą zapomnieć o niskich dziewczynach, bo one też lecą na wysokich przykład: M. (156 cm) tak się zarzekała że nie patrzy na wzrost a gdy już miała wybrać, to wybrała tego wysokiego, a mnie odrzuciła, tak więc ...

a znasz kobiety , które leca na głos hahahah

jesli nie o wzrost to pewnie o wygląd albo o charakter, bo tez nie jest zaciekawy nudziaż jestem, w dodatku mało inteligentny :-(

a jaki masz głoś ? hahahahaha Wiesz są i takie co leca na głos :D