Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodki zapach moczu

Dziewczyny lecą na wygląd

Polecane posty

Dziewczyny lecą na wygląd. Nie dajcie sobie wmówić panowie, że liczy się charakter, dobroć partnera etc. Na początku liczy się wygląd, nie będą chciały się spotkać z brzydkim, dlaczego? Dlatego! Bo jesteś brzydki! To jest największe kłamstwo jakie kobiety nam codziennie sprzedają, że liczy się uczuciowość. Owszem jest ważna, ale dla kobiet nie najważniejsza. Mężczyzna musi być przystojny, każda to lubi, nie oszukujmy się, panie też są wzrokowcami.

Gość agnesina
to chyba naturalne ze facet z ktorym jestem musi mi sie podobac. W koncu to jego caluje, kocham sie z nim i do niego sie przytulam. Charakter liczy sie ale musze czuc do niego pociag fizyczny.

Nie nie mam problemu, walczę z obłudą, skończie z ta uczuciowością, liczy się dla was ciało faceta przede wszystkim, tak jak dla faceta liczy się cielesność. Przyznajcie w koncu racje i skończcie z obłudą.

Gość echhhhhhhhhhhh
ja wszystkim otwarcie to mowie:liczy sie dla mnie wyglad.i wtedy inni o mnie mowia:"ale ona jest powierzchowna!" chociaz kazdy mysli tak samo:>

Gość agnesina
" slodki zapach moczu" to logiczne ze jesli ide z kims do lozka musi mi sie podobac i musze czuc do niego pociag fizyczny.

Gość laborantka
mocz jest kwaśny :O

ok . wygląd jest ważny , liczy sie jego ciało, w całości !;)

Gość agnesina
Wazny jest caloksztalt - wyglad, sposob zachowania, co mowi, jak sie ubiera---ta "mieszanka" powoduje ze facet nam sie podoba lub nie

Gość laborantka
a dobrze o tym wiem, bo lubie piss :o

Gość agnesina
no i oczywiscie rzecz najwazniejsza, wypchany portfel.

Gość pararada
masz racje-ja np nie umówie sie z rudzielcem w szelkach i przedzialką w zebach, chocby nie wiem co... ale o co ci chodzi Słodki zapach moczu ?

Gość agnesina
Ma swoje znaczenie. Nie musi byc grubo wypchany ale z bezrobotnym bym sie raczej nie umowila.

Gość p. Justynaaaa
Ja otwarcie przyznaję się do tego, że jestem wzrokowcem. Nawet na kafe to nie raz pisałam. Po to człowiek ma oczy, żeby patrzeć i widzieć człowieka. A patrząc na człowieka widzi się coś więcej niż tylko to, co zewnętrzne. Pożądany wygląd nie oznacza twarzy aktora i ciała kulturysty. Przynajmniej dla mnie. Są gusta i guściki. A uczuciowy facet...no dobra, nie kończę, bo ktoś się doczepi zapewne. 🖐️

Gość pararada
faceci sa naiwni-nie ma co, nieraz sobie wmawiaja jakies brednie, co nie ma potwierdzenia w rzeczywistosci... to wy skonczcie z obłuda, ile dziewczy przez was płacze, takie gogusie wypacykowane, wredne szuje, wystukaja panne i juz ich nie ma, kretyni... szkoda gadac bo sie zdenerwowałam bedzie mnie tu jakis mocz kurde obrażał, na drzewo palancie!

Gość nas krytykujecie
a sami ne spotkalibyscie sie z brzydka. Pierwsze co to patrzycie na wyglad i od razu skreslacie dziewczyne!

Gość pararada
uderz sie celnie w swój głupi łeb

Gość 2240
macie racje, ale czemu w innych topikach twierdzicie, ze wyglad nie ma dla Was znaczenia? Ze wystarczy, zeby facet byl tylko troche ladniejszy od diabla? Ze Wy zakochujecie sie przez uszy a my przez oczy? Ze nie wazne jak wyglada, wazne, zeby byl mily, uczciwy...

nie wiem po co nas uświadamiasz my to wiemy :D zresztą w moim przypadku co za różnica co się liczy? Jak liczy się wygląd to jestem skreślony. Jak liczy się charakter to jestem skreślony. Jak liczy się wygląd i charakter to przegrana razy dwa :classic_cool: a dla normalnych z wyglądu i charakteru/osobowości to i tak nie ma różnicy na co pierwsze ktoś u nich patrzy czy oni patrzą... W końcu mają coś pozytywnego w jednym i drugim, więc tylko kwestia spełnienia oczekiwań... a jeżeli im pasuje to zupełnie nie istotne czy ona.on polecieli na wygląd/osobowość/kasę/pasek z ćwiekami :classic_cool:

Gość agnesina
wyglad to rzecz subiektywna i istnieja rozne kanony pieknosci. Ja zakochalam sie w facecie o typie urody ktory kiedys mi sie nie podobal a teraz przepadam za nim:))

Gość agnesina
jest troche podobny do Szyca.

Gość agnesina
podszyw

Gość p. Justynaaaa
Kobiety, nie dajcie się sprowokować - w tytule topiku przecież nie ma wzmianki o tym, że kobiety lecą na urodę. Przy okazji kobieta/dziewczyna nie leci, kobietę/dziewczynę pociąga, podoba jej się. Trochę szacunku względem kobiet, dobrze? Moge o to prosić? Pozdrawiam.

Ludzie piekno i brzydota to pojecia subiektywne .

Bogaty brzydal zawsze wygra konkurencje o kobietę z biednym przystojniakiem. Radzę sie przyjrzeć jakie kobiety mają ludzie dobrze zarabiający - bez względu na ich wygląd. ps: osobiście im współczuje. Sypiają z kobietami którym i tak się nie podobaja. Platoniczny seks pokierowany emocjami. Emocjami zrodzonymi w decyzji towarzyskiej - a ta podyktowana zmaterializowanym instynktem gniazda

@koc niestety nie do końca :D uroda jest w jednej części zdeterminowane kulturowo a w drugiej ewolucyjnie... masz przecież wyniki różnych badań (masz pełno artykułów na ten temat) nad tym co uznawane jest bezapelacyjnie za atrakcyjne we wszystkich kulturach, choćby symetria ciała, symetria twarzy, itd... @ samotna dusza w sieci bo jestem beznadziejny... i wcale nie myślę źle tylko adekwatnie do wartości swojej osoby

Gość wycisz
I po co to przejmowanie się tym. One nigdy nas nie poznają

Gość 2240
i nikt mi nie odpowiedzial. ale spodziewalem sie tego. jedno wielkie zaklamanie z waszej strony. po co? zeby podniesc brzydali na duchu?