Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodki zapach moczu

Dziewczyny lecą na wygląd

Polecane posty

Gość instr
"Zacznij myśleć o sobie dobrze!" nawet jak sie zacznie myslec pozytywnie, to kobieta jedna czy druga szybko sprowadza nas do poziomu (czyt. zera).

Zapach Moczu-->czemu tak generalizujesz? ja nie lecę na wygląd ja lecę tylko na pieniądze. To tak gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że każdy tu dziś pisze co chce, a nawet jeśli cos nie bedzie napisane to inni sobie dopowiedzą.

\"Zacznij myśleć o sobie dobrze!\" nawet jak sie zacznie myslec pozytywnie, to kobieta jedna czy druga szybko sprowadza nas do poziomu (czyt. zera).\" dlatego ja nie myślę o sobie pozytywnie i nie startuję do dziewczyn bo nie lubię upokorzenia :-(

Gość p. Justynaaaa
Stańczyk, Twój wzrost jest przecież optymalny dla kobiet. Do minety, hehe:). Idź do lekarza - zanim wylądujesz w kaftanie.

Gość p. Justynaaaa
Jestem piękna i inteligentna. I śmieję się z Twojej głupoty. Płakać nie zamierzam.

coś czuję że pani Justynka to prowokacja pewnej, dawnej i stałej bywalczyni tego forum o nicku \"Niebieskooka szatynka\" :-P ale mogę się mylić ;-)

Gość p. Justynaaaa
Stańczyku, nie byłam dla Ciebie niemiła, choć sam się o to usilnie prosiłeś. Ale miarka się przebrała. Jeżeli byłbyś w Twoim mniemaniu nieatrakcyjny z wyglądu i to byłby Twój problem, to bym rozumiała. Ale Ty jesteś po prostu chory psychicznie! Nie potrafisz być miły, umiesz tylko narzekać i atakować ludzi bez powodu. Nie każdy to toleruje.

Gość p. Justynaaaa
jak chcesz, to dam ci namiary na dobrego psychologa u ktorego ja sie bezskutecznie lecze od 5 lat.

Gość p. Justynaaaa
No właśnie, Stańczyku, Twoja głupota nie ma granic.:o

Gość p. Justynaaaa
Najpierw się pode nnie podszywasz, a potem dyskutujesz sam ze sobą. Brawo! Wreszcie znalazłeś rozmówcę na poziomie. Dobra rada: nie komentuj moich wypowiedzi.

wiem :-O ale nic na to nie poradzę głowy nie zmienię tak jak i wzrostu muszę jakoś z tym żyć tylko co to za życie z świadomością przegranego :-(

Gość p. Justynaaaa
15.07] 00:05 p. Justynaaaa jak chcesz, to dam ci namiary na dobrego psychologa u ktorego ja sie bezskutecznie lecze od 5 lat. Czyja to niby sprawka?

Gość p. Justynaaaa
bo on jest dobry, ale moj przypadek jest chyba nie do wyleczenia :(

Gość p. Justynaaaa
ale wyleczyl mojego kolege - Presleja :classic_cool:

Gość p. Justynaaaa
Pisz sobie co chcesz, jeżeli dzięki temu będzie Ci lepiej. Papa 🖐️

Gość Hypnootic
Baby są jebnięte... ot co :)

Gość to ma cie w dupie
;p

Gość głupoty...
Gówno prawda. Ja na mojego faceta poleciałam kiedy był chudziutki jak zapałka,miał siano na głowie,masę pryszczy i był delikatnie mówiąc nieatrakcyjny. Teraz minęło parę dobrych lat,rozrósł się,wyprzystojniał,zmężniał. Laski które się z niego śmiały teraz na niego lecą. A dla mnie wcale nie jest bardziej atrakcyjny niż był. Nadal mógłby wyglądać jak kiedyś i nadal byłby tym jedynym.

Gość hbdhhssd
A JA JESTEM GORZEJ NIŻ ZERO!! JESTEM LICZBĄ ZESPOLONĄ DLA DZIEWCZYN. I CO JA MAM POWIEDZIEC??

Gość jebacto
zal mi was wszystkich ;]

Gość Taka ja.
Nie zgadzam z tym wszystkim co piszecie. Jeszcze kilkanaście tygodni temu mogłabym się wahać, ale dziś już nie. A więc od jakichś dwóch miesięcy rozmawiam z facetem na gg, codziennie po kilka -naście godzin. Widział moje zdjęcia, a ja jego nie. Nie pytał o nie, tak wyszło. Mimo, że nie wiedziałam jak wygląda to pisaliśmy, piszemy zresztą nadal, aż w końcu ustaliliśmy tekst, jaki ma do mnie powiedzieć w razie przypadkowego spotkania (było bardzo możliwe). A poznaliśmy się właściwie przypadkiem, ale nie na żadnych stronach internetowych czy pisaniem do nieznajomych z katalogu publicznego. No i mamy wspólną znajomą. Był bardzo tajemniczy i przez to mnie zaintrygował, więc się starałam na jego temat dowiedzieć trochę więcej od tej znajomej. Nic nie wiedziałam o wyglądzie nadal, nie chciałam o to pytać, bo co by sobie ona pomyślała? A co by było gdyby mu powtórzyła? Czym więcej pisaliśmy tym bardziej mi się podobał, aż w końcu doszło do tego, że się zaczęłam obawiać, że jestem 'wzrokowcem' i że gdy się spotkamy wszystko pryśnie. Po półtorej miesiąca w końcu się spotkaliśmy... Nie jest piękny, jak zresztą ostrzegał. Ale nie brzydki. Interesujący, specyficzny. W każdym bądź razie widzieliśmy się 'przechodem', przypadkiem już kilka razy i po prostu chyba się zakochałam. Już nie zwracam uwagi na tych, co większości kobiet się podobają. Wystarczy on, choć nie jest tak przystojny, jest boski. Do czego zmierzam? Nieważny jest wygląd jak się kogoś już pozna. To się po postu nie liczy, nie ma znaczenia, bo i tak chcesz przebywać z tą osobą i gdy się widzicie to nie można oderwać oczu i przestać się uśmiechać. Piszemy nadal codziennie, wszystko co napisze jest cudowne. Nie spotkałam drugiej takiej osoby. Btw Chciałabym jeszcze dodać, że właśnie na głos i oczy zwracam największą uwagę, a w zasadzie tylko na to.... Tu jest tak anonimowo, że naprawdę napsiałam co czuję i myślę szczerze. Nie tylko wygląd się liczy.

Gość gość
Dobrze piszesz

Gość gość
Oj lecą