Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fenixx

pominięta 17 tabletka diane

Polecane posty

Gość fenixx

sprawa wyglada tak...tabletki diane biore codziennie o 22...dzisiaj jednak wyjechalam do chlopaka na weekend i zapomnialam wziac opkowanie z tabletkami :o wrr....no i nie wzielam tej tabletki...a moj powrot do domu planowany jest na jutro wieczór...około godziny 22-23 . Wiem że w tej sytuacji są dwa wyjścia, albo jutro wezmę naraz 2 tbletki i reszte normalnie juz jak codzien i wezme kolejne opakowanie bez przerwy 7dniowej lub nie wezme tabletek juz wogole, zrobie przerwe 7dniowa i po tej przerwie zaczne nowe opakowanie...jak wedlug Was powinnam postapic?? zKtóre wyjscie jest lepsze?? jak wyglada spreawa dodatkowego zabezpieczenia?? dodam że ostatni raz z chlopakiem kochalam się w czwartek. z Góry dziekuje za odpowiedz.

Gość ...jakaś...
Witam. Ja biorę Jeanine i w ulotce pisze, że pominiętą pigułkę należy przyjąć tak szybko jak to możliwe (nwet jeżeli oznacza to przyjęcie dwóch pigułek na raz). Skuteczność preparatu jest zachowana i nie trzeba stosować dodatkowych metod. Kiedyś brałam Diane 35 i wydaje mi się że w ich przypadku też tak było.

Gość ...jakaś...
Zapomniałam dodać, że tak jest w przypadku gdy pigulka została pominięta w drugim tygodniu brania.