Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam jak to jest z kobiet

Lubicie długie włosy u faceta???

Polecane posty

Tak. Ale mają być czyste. I lepiej, żeby nie były jednak dłuższe niż moje... ale rzadko który takie ma, moje sięgają poniżej bioder.

uwielbiam długie włosy u facetów:] i tez mój miły ma włosy do połowy łopatek.

Gość zależy czy mu pasują długie
Lubię pod warunkiem,że są czyste i zadbane a facetowi pasują;)Nie kazdy jednak wygląda dobrze w długich włosach.Wparwdzie mój facet ma krótkie ale miło popatrzeć na przystojnego dłogowłosego kolesie:-P

Gość zależy czy mu pasują długie
*kolesiA

Gość fajnie wygląda ten z reklamy
batonika Bounty :) jak wychodzi z wody, taki śniady.. oh i ah

Gość tyka
Lubię :) Kolega wyglądał cudnie w takich za połowę pleców. Nosił w kucyku. Ale ściął :( Ale i tak z krótkimi też fajnie wygląda ;) Nie każdemu wszystko pasuje.

moje Kochanie ma naturalnie ciemne, ale jeszcze, wariat, farbuje na czarno, bo lubi :) druga rzecz, jaką z nimi robi, a mnie się to średnio podoba - z natury ma kręcone, a codziennie po umyciu usiłuje je prostować szczotką :) ale może sobie prostować do upadłego :D i tak po 2 godzinach znów ma fale ;) nie wiem czemu, ale dla mnie krótkowłosy i \"niemetal\" jest kompletnie nieatrakcyjny, wręcz aseksualny. wzrost, budowa, waga (w zdrowych granicach), nie mają dla mnie najmniejszego znaczenia. rysy twarzy - kwestia gustu, mi się podobają ci, których większość moich koleżanek określa jako brzydkich :) :) ale włosy muszą być długie i już ;) a jak jeszcze są ciemne i lekko kręcone.. mrrrr :)

Gość nie lubię
Nie lubię długich włosów u facetów. Facet to facet...z długimi wygląda jak dziewczyna...

Gość biała_dama00
Nigdy nie chodziłabym z facetem który ma długie włosy.Czułabym się jak...lesbijka