Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna naiwna

temat stary jak swiat

Polecane posty

Gość kolejna naiwna

rozstalam sie z chlopakiem nie tak dawno temu( tzn to on tak chcial mimo ze po czesci ja go doprowadzilam do tego) - zaraz potem wyjechalam,od tamtej pory nie zamienilismy ze soba ani slowa a ja jak glupia mysle ze jak wroce to on przyjdzie i bedzie chcial zebysmy znowu byli razem. Chyba specjalnie odkladam date powrotu zeby sie nie rozczarowac ze tak sie nie stanie i moj powrot nie zrobi na nim zadnego wrazenia. Ale to ze sie nieodzywa ani slowemto chyba wystarczajaco jasne nie? Oczywiscie czytalam ksiazke" koniec zludzen.Jemu na tobie nie zalezy" - ale teoria jedno a praktyka drugie.I jak to mowia - nadzieja umiera ostatnia:/

Gość dziewiąteczka
czasmi trzeba czasu..........i na przemyslenia trzeba nabrac dystansu tylko jak po części do tego doprowadziałas to dlaczego tak cierpisz?

Gość kolejna naiwna
no ja bym chciala tego dystansu nabrac... a doprowadzilam w tym sensie ze czasem bylam dla niego niedobra- tzn nie oszukiwalam go ani nic tylko poprostu bylam niemila; chamska wobec niego -ale bylo tez mnostwo dobrych chwil. Zaluje ze nie jestem silniejsza i nie potrafie myslec ze to definitywny koniec

Gość dziewiąteczka
nie ma co myślec i ananlizować jak przyjedzisz zobaczysz

Gość kolejna naiwna
no fakt -masz racje to w koncu takie proste, szkoda ze kobiety lacznie ze mna bywaja takie glupie:/

Gość dziewiąteczka
to nie tak nie chodzi o głupotę ale miłośc a ta żadzi się zupełnie innymi regułami zresztą przyjdzie czas gdzie rozsądek weźmie górę ale nie teraz bo to boli ale kiedyś przestanie :)

Gość kolejna naiwna
no wiadomo - czas leczy wszystkie rany tylko wiesz chodzi mi o to, ze kobiety po rozstaniu rozpamietuja, przezywaja, opisy na gg analizuja zamiast poprostu twardo se powiedziec ze koniec i tyle.A facet albo se znajdzie nowa zaraz albo rozsadnie mysli ze widac skoro tak wyszlo to trudno.Poza tym nie wiem czemu wiekszosc kobiet zawsze tak g^lupio mysli" to nic ze on sie nie odzywa ani slowem ale napewno mysli o mnie" , ech nie moge sama przezyc ze jestem taka naiwna:/

Gość dziewiąteczka
jesteś zbyt ostra dla siebie! już mamy taką naturę poddaj sie temu co sie dzieję i zostaw opis na gg w spokoju;)