Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolewka

czy grubi są gorsi?

Polecane posty

Gość lolewka

jestem gruba i tak się własnie czuje.... te ironiczne spojrzenia. te półusmieszki. te docinki. dlaczego ludzie uważają nas grubych za gorszych od szczupłych.

Gość Darf Vader
tak

Gość lolewka
od dziecka uczono mnie,że każdemu człowiekowi należy się szacunek. nie rozumiem czemu ludzie nie umieją żyć według tej zasady

Gość Taki ze mnie men
Zajmuja za duzo miescja w komunikacji mkiejskiej, dlatego przesiadlem sie na rower

mają gorzej bo łatwiej wmówić to im przez pojedyncze jednostki. a Ci co mają islne charaktery ułożą sobie pieknie zycie jak w bajce lepiej jak nie jedna chudzinka:)

Gość Lolipopka
no raczej uważa się grubych za gorszych.. wkońcu lepiej jest być szczupłym...Ale ja nic nie mam do grubasów....Dziwię im się tylko czemu nie chcą czegoś ze sobą zrobić...Ale ich nie szykanuje...

Gość duzy_mis
To zalezy jedni wola grubsze drudzy wola chudsze a trzeci srednie dla kardzego cos innego. Ja lubie srednie. to znaczy nie zachode nie za grobe takie jak np. Joanna Liszowska

Gość nie nie są
nie przejmuj się i bądź sobą :) ale jeśli masz dużą nadwagę, to dla zdrowia lepiej trochę schudnąć.

Gość fdsd
dlaczego?/ bo ludziom grubas kojarzy sie ze słaba osoba ktora neipotrafi zapanowac nad swoimi sabosciami gdzie prawda jest taka ze grubsze osoby jedza czaesto duzo mniej niz te normalne i sa na ciaglej diecie...ale szupla osoba nie rozumie tego ze skoro ona je to co che i jets szupla to dlaczego ty jetse sgruba? bo musisz sie starsznie obzerac ................. tak samo faceci nie zrozumija ze celulit nie jest kwetsia zaniedbania bo nigdy go nie beda meic a kobiety niezaleznie od tuszy ...