Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenyfrom

dziwne zachowanie...starszego faceta

Polecane posty

Gość jenyfrom

poznalam ostatnio fajnego faceta, spotkaliśmy sie pare razy,jednak byly to rzadkie spotkania, tzn. z conajmniej tygodniowymi przerwami. Czasem rozmawiamy na gg. Ale ogolnie nasz kontakt jest ze tak powiem "urywany". Tzn. pisze do niego sms, a on odpisuje mi np. na drugi dzień. W weekendy wogole zero kontaktu, bo on wyjezdza z miasta. Jak sie spotkamy to jest super, ale potem znowy tydzien przerwy i sporadyczna rozmowa.. nie rozumiem tego. Chcialbym być bliżej niego, jak to zmienic?

Gość nic dziwnego
pewnie takich jak Ty ma całą kolekcję;( Mój tak miał. Nie angażuj się dziewczyno, szkoda twoich nerwów i czasu na starego dziada.

Gość nic dziwnego
Ps.Na imie mam Tadek

Ja tak mialam kiedys. Myslalam na poczatku ze mu nawet zalezy, bo opowiadal wielu osobom ze mu sie podobam, pytal o mnie a odzywal sie raz na tydzien. Ja go olalam i teraz nie zaluje, pozniej tylko slyszalam ze po mnie z zadna dziewczyna nie potrafi stworzyc zwiazku bo za kazdym razem musi cos spieprzyc, to wiem juz z opowiadan jego bliskiego przyjaciela.

Gość nic dziwnego
a właśnie, ze Sławomir;)

Gość A może ma żonę
?

dokładnie , chłopy to chuuje KAŻDY BEZ WYJĄTKU, różnica jest taka, ze jeden to bardziej ukrywa drugi mniej... a to, ze macie taki mały kontakt... oczywiście twierdzi pewnie, ze zajęty, zapracowany biedaczek? wierz w kłamstwa, wierz, będziesz nie raz płakać.

Gość a no racja
Nie ma sensu im ufać za bardzo i wierzyć w brednie. A ile ten starszy Pan ma lat?

taaak, slyszalam ze pracuje, ze jeszcze dodatkowo sie uczy, biedaczek nie mial czasu nawet napisac jednego smsa dziennie (nie bylismy ze soba, ale cos sie szykowalo wiec za wiele nie wymagalam). Tym bardziej ze pracowal u moich sasiadow :D

Gość jenyfrom
lat ma 35. o 12 wiecej niz ja. to ze jest zapracowany to fakt, ale czesto gadamy jak jest w pracy, no ale to tylko rozmowy . żony nie ma to wiem. dziwi mnie jeszcze to ze do tej pory nie założył rodziny. fakt ze chyba jest lekkim pracocholikiem, no ale.. a tak bardzo bym chciala zeby bylo fajnie

Gość to nie taki stary
Mój miał 45 i fiu bździu w głowie. taki Podstarzały lovelas kloekcjoner młodych dziewczyn. Żałosny typ.

Gość jenyfrom
nie no taki stary to nie jest ;) jest calkiem calkiem , dlatego zaczelo mi na nim zależec