Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dziewucha

WTEDY NIE MOGŁA!!! TERAZ ŻAŁUJE!!!

Polecane posty

Gość głupia dziewucha

to bylo dokładnie 7 lat temu!! poznałam Go na weselu u siostry. Odrazu wpadł mi w oko. Ja jemu też. Mieliśmy ta sama ciocię, do której przyjeżdżał na wakacje abysmy mogli sie widywać (byl z innego miasta). Nie wyszło!!:( dlaczego??? z mojej winy!! Ciągle słyszałam tylko słowa typu:"ale trafiłaś, ale bedziesz teraz miała życie"; "on to ma kasy".. i tylko kasa kasa kasa!!!!! nie wiem czy ONI wszyscy mysleli, że to się dla mnie liczy?!?! nie zniosłam tego!! na każdym kroku tylko o jednym!! i to wszyscy: znajomi, rodzina.. spotkalisy się kiedys przypadkiem..u cioci.. rozmawialiśmy!! kilka razy sie spotkaliśmy.. motyle w brzuchu byly nadal!! to przykre, bo ON nie wybaczy mi nigdy tego, że Go zostawiłam, że tak postapiłam i nie wie dlaczego.. nie powiedziałam mu nigdy:( wiem, że zraniłam i to mocno.. powiedział mi to prosto w oczy a wtedy pomyślałam jaka ze mnie samolubna zołza!!! nie oczekuje od niego niczego.. minęło tyle czasu.. nie chce tylko, żeby tak bylo, że na każdym kroku mi wypominał będzie to co zrobiłam 7 lat temu!!! bo robi to zawsze.. (..) nie wiem juz teraz nic...:( patrzy na mnie nadal tak jak kiedys.. wczoraj sie spotkalismy na dyskotece.. tańczył obok.. chciał wzbudzic chyba we mnie zazdrość, gdyz za każdym razem tńczył zjakąś inną dziewczyną, ale zawsze obok!!! to chyba nie w porządku.. wolę chyba żebyśmy udawali, że sie nie znamy 9ostatnie zdanie napisałam, ale tak bym chyba nie chciała..)

Gość ja chyba jestem
glupia jakas bo nie czaje bazy :D albo zupelnie Ci opowiadanie nie wyszlo... Moze sprobuj jeszcze raz? ;)

Gość ja chyba jestem
no to widze, ze nie ja jedna nie zakumalam :D Ale ulga :P

że niby ty go zostawiłaś bo nie chciałaś żeby inni mysleli że jesteś z nim dla kasy a on teraz przy każdym spotkaniu Ci to wypomina?

ale jest jeszcze watek cioci, moze to ma jakies znaczenie jesli chodzi o caloksztalt? :D a ile masz lat autorko? bo to by moglo wiele wyjasnic ;)

Gość głupia dziewucha
chodzi o to, ze zawsze kiedy sie widzimy..gdziekolwiek czy to u cioci, czy na dyskotece.. rozmawiamy zawsze normalnie az w koncu zaczyna mi wypominac, ze strasznie go skrzywdzilam, ze jestem jedyna dziewczyna przez ktora plakal itd.. ze nie wie czy moglby mi to wszystko wybaczyc.. zawsze mi to powtarza!! naprawde wtedy czyje sie strasznie kiedy patrzac prosto w oczy mowi mi to wszystko.. prosilam go zeby nie dzownil do mnie nie pisal.. owszem nie robil tego..jakis czas..teraz zaczal znowu!!! tylko po co?? skoro i tak mi nie wybaczy.. nasluchalam sie juz jaka to jestem zla, niedobra, ze krzywdze ludzi.. juz wystarczy.. jak mu powiedziec, ze sie nasluchalam wystarczajaco?? bo doslownie to do niego nie dociera!!! ostatnio rodzinka (cioteczka ) naskoczyla ze glupia jestem ze takiego faceta porzucilam ..

z tą ciocią to chyba chodzi o to że \"przez nią\" często się spotykają a może tu jakis mały zwiącek kazirodczy sie kroił?

Gość ja chyba jestem
A jaki kolor oczu ma ciocia?

Gość głupia dziewucha
Kulaj cukierek: nie naleze do jakis zamoznych osob, dlatego nikt nie wierzyl w to, ze jestem z Nim dla Niego.. jestem ze wzgledu na to co posiada!!!! to jest chore, ale bollao kiedy kazdy o tym mowil i nie wierzyl!!!

Gość ale ze niby
o co chodzi? gadasz od rzeczy. albo nie do rzeczy. w ogóle nie zrozumiałam, dlaczego z nim zerwałaś? i o co mu w ogóle chodzi ,ze Ci nie wybaczy, ale dzwoni czy cos tam...? może ja jakas tępa jestem...

Gość hejka*
SŁUCHAJ, A CZY CIOCIA MA PSA I TO MOZE JEST ŁYŻEW?? TEN OD TARTAKU??

Gość ja mysle ze ciocia
jest rzeczywiscie kluczem do rozwiazania calej historii :)

to ja będę tłumaczką w tym wątku autorka nie jest zamożna chłopak jest bogaty wszyscy mysleli że na była z nim tylko dla kasy ona nie chciała żeby ludzie tak mysleli więc z niz zerwała a on jej wypomina przy każdym spotkaniu że go skrzywdziła ona ma już tego dosyć bo wie że xle zrobiła jak dziołszce pomóc? co ma facetowi powiedziec żeby się od niej odpałował?

Gość najlepiej zabic ciocie
zakopac w ogrodku i posadzic stokrotki :)

Gość bogaty jest
bogaty koleś, a u cioci śpi? do hotelu niech idzie i po sprawie!!

Gość tez bym
dziewczyna ma tu problem jakis a wy se zbite jakas robicie! sluchaj nie owijajac w bawelne pewnie tez bym tak pomyslal sorry!

Gość tez bym
olej goscia i po sprawie

Gość tez bym
do ja chyba jestem: no chyba wlasnie jestes!! "jaki kolor oczu ma ciocia?" porazka kobieto!!

Gość a ty... tez bym
spadaj na bambus prostowac banany :P Ludzie maja powazne problemy, a nie takie duperele z ciocia :D

Glupia dziewucha !!! A nie da sie wrocic do siebie? JEzeli on by chcial i Ty tez .............

Gość tez bym
to czytaj uwaznie!! bo tu nie chodzi o ciocie! i to wcale nie jbylo nawet smieszne! twoje zapytanie o te oczy! dziecinne

Gość glupia dziewucha
faktycznie to wszystko takie pogmatwane wyszlo, ale chcialam jak najszybciej napisac jak najwiecej o co chodzi:( przykre, ze stalo sie to tematem Waszych zartow. Coz.. bywa i tak!

Glupia dziewucha ~ ja sie nie smieje !!! pytam powaznie, czy nie da sie jakos tego odkrecic ????

Gość glupia dziewucha
ewulka23: nie chodzilo mi o Ciebie.. nie ludze sie nawet.. chociaz ja nadal cos do niego czuje!! ale On mi nie wybaczy! kilka razy mnie juz w tym uswiadomil:( za bardzo go skrzywdzilam.. najbardziej chyba nie podajac powodu rozstania

a gdybys powiedziala prawde? ze bolalo Cie to ze ludzi meczyli cie tymchcesz z nim byc dla kasy? ze nie moglas tego zniesc? powiedz mu zeby postaral sie zrozumiec. Moglas sie bac .ludzie sa zawistni!!! Jezeli on nadal cos czuje to moze byc ok.tylko szczera rozmowe polecam . serio. myslisz ze on nadal cos czuje do CIebie???

Gość bez_majtkuuuff
a mi się wydaje, że strasznieupierdliwy ten koleś, skoro zamiast prób rozmowy to ciągle marudzi i wypomina :P

Gość glupia dziewucha
ewulka23 : ciezko mi powiedziec czy On cos czuje... byc moze chce sie odegrac?! albo rzeczywiscie cos w Nim zostalo..