Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieświadomaaaaaaaa

Plamienia przy tabsach po 7 miesiącu?????

Polecane posty

Gość Nieświadomaaaaaaaa

Dziewczyny może któraś z Was miała podobnie: w styczniu zaczęłam brać Logest (brałam go już wcześniej jakieś 2 lata a teraz wróciłam po przerwie) i nagle zaczęłam plamić (kolor brązowawy i czasem malutkie plamki jakby krwi) mój organizm nigdy tak na tabsy nie reagował - chyba że wpływ ma na to zmiana klimatu i stylu życia bo od miesiąca jestem w Londynie i zmienił się mój wysiłek fizyczny oraz masa ciała. Tabletki przyjmowałam regularnie i nigdy nie zapominałam. Miałyście podobnie? Pozdrawiam

Gość upeeek
up

to nie jest Twoje pierwsze opakowanie po przerwie tak? wiec wygląda na to że tabletki są juz dla Ciebie za słabe, jesli takie plamienia sie powórzą w nastepnym cyklu to idź do lekarza bo byc moze trzeba zmienic pigułki, ale antykoncepcja jest zachowana wiec narazie sie nie martw

Gość nommm
nie to jest moje 7 opakowanie po przerwie wiec dlatego sie dziwie -ale myslisz ze napewno antykoncepcja jest zachowana? bo do lekarza moge isc dopiero po dwoch nastepnych opakowaniach jak wroce do kraju

moj lekarz powiedział ze jesli tabsy są za słabe to nie trzymaja cyklu i stąd plamienia, ale antykoncpecja jest zachowana

Gość lilia444
moniak ma racje. mialam podobny problem i lekarz powiedzial ze to dlatego ze tabletki staly sie dla mnie za slabe chociaz bralam je przez poltoraroku. i przepisal mi mocniejsze.

Gość nommmm
ale myślicie że co teraz powinnam zrobić? mam jeszcze dwa opakowania Logestu i nie wiem czy dam w sumie radę iść tu w Londynie do lekarza - w sensie czy bez problemu by mi dał inne...a nie wiem czy jak będę brała dalej to czy czasem się coś nie stanie po drodze :) ehhh bo mam nadzieję że skoro tak piszecie to ciążę mogę wykluczyć...

Gość he
a czy moga to byc objawy nadzerki? bo zauwazylam ze plamki krwi sa zawsze jakos po stosunku na nastepny dzien