Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darf Vader

Kto z was ma kompleks wzrostu ?

Polecane posty

Gość Darf Vader

Gość Darf Vader
Ile masz cm?

Gość ona 175
ja 175 i czasem odczuwam maly dyskomfort:) oczywiscie, ze za niska ;P

Gość łachudra--
Czy wy jesteście na tyle pop..dolone, że sprawdzacie ile kto ma postów i wypisujecie potem durne gratulacje? Czy mi się tylko zdaje?

Gość marchwecia
185cm. -nie mam kompleksu i mi to zwisa ale czasami odczuwam dyskomfort w tłumie, np. kiedy chciałąbymw nim "zniknąc" -niestety moja głowa zawwze ponad wszystkimi. Oczywiście podniecam niskich facetów io z takimi też się wiążę. Ciało to dla mnie tylko dodatek do reszty:) Pozdrawiam.

marchwecia -> chciałabym byc tak optymistycznie nastawiona do swojego wzrostu jak ty jestes do swojego,zazdroszczę i szczerze podziwiam 🌼

Gość marchwecia
Angel -że niby jesteś za wysoka???????????! ;):-D Szkoda życia na kompleksy. Gdybym mogła decydować odjęłabym sobie 10cm., po to by być bardziej anonimowa ale nie mogę i tyle. W tym temacie akurat jestem optymistką, w pozostałych -realistką, po stokroć realistką. KAŻDA z moich koleżanek chciałaby być wyższa, zanaczam każda:) a niektóre są Twojego wzrostu. Nie wiem co tak na nie działa, może to magia mojego beztroskiego podejścia do tych 185centymetrów?:-P Jeśli Twój pesymizm wynika z trudności w znalezienu partnera to znaczy że jeszcze nie zdałaś sobie sprawy z tego że możesz zdobyć każdego mężczyznę. Wierz mi, atrakcyjne wysokie kobiety mają wzięcie:-D Głowo do góry -wyżsi zawsze mają lepiej 🌻:)

marchewcia dzięki naprawdę ,dodałaś mi odrobinę wiary w siebie,a ta odrobina bardzo mi się przyda :) ,twoje nastawienie jest naprawdę niesamowite ;) 🌼