Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizka92

Totalnie bezbadziejne włosy... Pomocy!!

Polecane posty

Hej Forumowicze i Forumowiczki. Jeszcze do niedawna miałam długie, zdrowe i śliczne owłosionko na główce, ale moja \"wspaniała\" przyjaciółka poradziła mi \"zrób coś z nimi, zmień image. Zetnij je\". No i ja, biedna, głupiutka blondyneczka poszłam do fryzjera i zciełam włosy z długości za łopatki na Magdę M. z pierszej serii... Zcięłam również grzywkę. Wyglądam przekoszmarnie. Ludzie, macie jakieś sposoby, żeby włosy szybciej rosły. Mam bardzo gęste i grube włosy, i jak je umyję nie trzorzą tak jak kiedyś nieregulatnych pukli gęstych loków, tylko jakiegoś baranka, którego piorun walnął, nie tam gdzie trzeba. Pozostaje mi je prostowac. Ale to niesamowicie niszczy włosy, a przy takich upałach jakie mamy, wyjdę na dwór i znowu będę miec baranka. Kochani, błagam pomóżcie...!!

czy twoja wspaniała przyjaciółka,miała tak jak moja,krótkie marne włosy jak mnie do obcięcia namawiała? ;) tu jest obszerny temat o zapuszczniu kudełków,łatwo go znajdziesz,jeśli poszukasz :)

Dokładnie... Takie sianeczko a la Posh... No, ale mamy dowód, że serducha należy słuchac, a nie jakiś babiszonów, od siedmiu boleści...:)