Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokieteria

Jak poznac, ze sie spodobałam męzczyźnie?

Polecane posty

Gość Kokieteria

Drogie Panie ( i panowie tez):) Czy macie jakiś sposób aby poznać, ze podobacie się komuś? Czy potraficie poprawnie odczytywać mowę ciała? Czy zostałyście kiedyś poderwane w jakiś niecodzienny sposób? czekam na opinię. Panowie zapraszam również do dyskusji :)

Gość Kokieteria
up up up!

Gość agnesina
zwykle wtedy sie ciagle patrzy, usmiecha i zaczepia

Gość Kokieteria
ja np poznaje po ukradkowych spojrzeniach, zakłopotaniu i "kręcenia" się niedaleko mnie ;)

Gość p. Justynaaaa
Po spojrzeniu. Ale czasem i po nadmiernej bezpodstawnie okazywanej antypatii. To się widzi i już! :)

Gość Kokieteria
Antypatii???????? a to ciekawe! co przez to rozumiesz Justyno?

Gość p. Justynaaaa
A niektórzy mówią od razu, że im się spodobałam. Ja wolę jednak nutkę niepewności - tak jest przyjemniej. Przyjemności trzeba sobie stopniować.:)

Gość Kokieteria
dokładnie! chyba najprzyjemniejsze jest zdobywanie:)

Gość Ryba_Tse-Tse
Zdobywanie, kokieteria? Co masz na myśli?

Gość Kokieteria
Podrywanie tej osoby, niepewnośc uczuć, wszystko to co jest przed tym właściwym "chodzeniem" :)

Gość dfsdsd
"Jak poznac, ze sie spodobałam męzczyźnie?" co za pytanie? Popatrz miedzy jego nogi. Jak namiot stoi, to mu sie podobasz.

Gość p. Justynaaaa
No tak, antypatii. Np. gdy facet chce, a nie może. Albo gdy jest nieśmiały i średnio potrafi swobodnie obcować z kobietami.

Gość kokieteria
dfsdsd--- nie zawsze Ale Justyno, antypatia to mi się od razu kojarzy z czymś bardzo negatywnym..

Gość p. Justynaaaa
Hehe, tak, namiot prawdę Ci powie.:)

Gość p. Justynaaaa
Kokieterio, i dobrze Ci się kojarzy. Ale ta antypatia jest nieuzasadniona i nadmierna. Może złego słowa użyłam, chodzi o chłód, obojętność, trochę gniew. Niektóre kobiety też tak maja przecież, że wobec mężczyzn im obojętnych zachowują się miło i sympatycznie, a względem tych podobającym im się są nadmiernie chłodne.

Gość kokieteria
Przeciez to dziwne--- ty sposobem tylko odpychamy osobę którą przeciez chcemy uwieśc?

Gość po wzwodzie oczywiście

Gość kokieteria
co wy wszyscy tak z tym wzwodem? jak jade w autobusie i jest jakis fajny chłopak, który rzuca mi ukradkowe spojrzenia to mam mu od razu patrzec między nogi?

Gość dfsdsd
"Niektóre kobiety też tak maja przecież, że wobec mężczyzn im obojętnych zachowują się miło i sympatycznie, a względem tych podobającym im się są nadmiernie chłodne." mnie by to odstraszylo i bym zrezygnowal. Skoro widze, ze kobiecie nie zalezy, to po co mam sie starac, byc natarczywy?

Gość kokieteria
dfsdsd ja to odbieram podobnie

Gość to że podobam się mężczyźnie
widzę w jego oczach bo ma rozszeżone źrenice kiedy patrzy na mnie...nie muszę patrzeć między nogi od razu bo to nietaktowne jest a ja nie mam już nastu latek,żeby uchodziło mi to płazem ;)

Gość kokieteria
Ale czy patrząc na faceta z objawami jakie opisujecie moze nas zmylic? czy zawsze mozemy byc pewne że na 100% się mu podobamy? mnie juz wiele razy takie odczucie zwiodło....

Gość p. Justynaaaa
Niektórzy widzą to, co chcą. A niektórzy to, co jest. :)

Gość p. Justynaaaa
Ja tam widzę. Ale przecież nie zawsze jest tak, że jeżeli się komuś podobamy, to ten ktoś musi mieć ochotę na coś więcej. Może chce tylko podziwiać piękno.:D

Gość agnesina
A wedlug mnie jak facetowi zalezy sam podejdzie i zapyta. Jak taki co tylko siedzi i sie gapi to dla mnie ie wiadomo czy zalezy czy tylko zarty sobie robi (bo tez juz mi sie tak zdarzylo)

Gość ojj przestan to nie
agnesina jak to zarty?opowiesz?

Gość agnesina
Raz (to bylo pare lat temu) siedzial sobie na murku i sie gapil, usmiechal, robil oczka. Mile to bylo i myslalam ze w koncu podejdzie i cos zapyta bo wydwalo sie ze jest konkretnie zainteresowany. Potem podeszli do niego kolesie on im pokazal mnie, zaczeli wszyscy robic do mnie oczka, pchac go w moim kierunku. Niezbyt do bylo mile wiec sama odeszlam. Od tego momentu zaczelam nienawidziec takich zabaw. Albo facet ma jaja i podchodzi albo spadaj na bambuko.

Gość dfsdsd
p. Justynaaaa - to jak w takim razie poznac, ze kobiecie nie zalezy? Nie chcę byc natarczywy. Swoja droga, to sa gierki, ktore nie za bardzo mi sie podobaja. Lubie konkrety, albo sie sobie podobamy i to okazujemy, albo nie.

Gość p. Justynaaaa
dfsdsd Kogo znów moje śliczne oczy widzą?:P Jak nie zależy, to spławia. Ja jak mam kogoś po dziurki w nosie, to albo się żegnam i sobie idę, albo proszę, by to on sobie poszedł. Ale "podoba się jej" to nie to samo co "zależy jej". Wszystko można w oczach wyczytać.