Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhbj

zmarszczki

Polecane posty

Gość jhbj

wiecie jak wygladaja zmarszczki ktore sie robia jak sie usmiechniemy mi sie takie bardziej w sumie po jednej stronie(jest dluzsza) zrobila kolo ust idzie od nosa az jak sie usta koncza mam 18 lat i co mam zrobic nie jedzcie na mnie bo naprawde jest to widoczne tym bardziej ze jest dluzsze po jednej stronie po drugiej jest kawalek co powinnam stosowac poradzcie wszystko co mozecie

Gość tylko wypełnienie
kwasem hialuronowym, ale to tylko da efekt na około pół roku koszt około 700 zeta, tylko czy nie za młoda jesteś ? robiłam taki zabieg rok temu ale mam 33 lata

Gość Dziewczynoooooooo
zmarszczki wokół ust naogół oznaczają niedobory wit E- warto spróbować maści i preparatów doustnych z tą witamina, a dietę wzbogacić w czerwone warzywa np marchew, pomidory. W twoim wieku są to najprawdopod.zmarszczki mimiczne. Jest wiele skutecznych kremów na zmarszczki mimiczne np. L'oreal.

Gość Dziewczynoooooooo
jeszcze jedno- na takie zmarszczki niektórzy stosuja specjalne plastry, ale też zwykłe plastry na noc uniemożliwiajace twarzy "wygniecenie".

Gość dsd
dzieki za odp myslalam ze nic z tym nie zrobie mam nadzieje ze uda mi sie bo jakos dolka lapie

Gość ależ proszę urzejmie
:)