Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotojest

grzybica ukl pokarmowego czy co?

Polecane posty

Gość cotojest

witam, mam taki dziwny problem. generalnie wszystko ok z moim trawieniem, jednak od kilku miesiecy moj organizm dosc agresywnie reaguje na alkohol. Wystarczy ze wypije dwa piwa, a na drugi dzien, jak cos zjem to po kilku minutach musze leciec do kibleka z ostrym bolem brzucha. Czuje jak mi sie tam wszystko przelewa w tym brzuchu i rusza. Bol jest mocny; stolec zazwyczaj luzny, jakby spieniony. bardzo to meczace bo np niczego nie zjem poza domem jesli dzien wczesniej mialam w ustach alkohol. wczesniej nie mialam takich dolegliwosci. co to moze byc? bardzo prosze niech mi ktos doradzi

Gość palec grety
z tego co sie orietuje to objawy masz podobne jak przy drozdzycy,i co sie dziwic,ze tak cie po piwach bierze skoro dostarczasz w ten sposob organizmowi jeszcze wieksza dawke drozdzy,jak ich jest tak duzo to robia dyskoteke,a luzne pieniste stolce to juz same za siebie mowia,ja nie poradzalabym sie nikogo tylko pedzila do lekarza oni wiedza na ten temat wiecej

Gość cotojest
dzieki serdeczne. a do jakiego lekarza?

Gość HHHHHOP
O CO CHODZI Z TYM PIWEM? jesli wszystko jest w porzadku a organizm tylko na alkohol tak reaguje?

Gość cotojest
podnosze

Gość cotojest
hophop

Jak nie wiesz do jakiego lekarza, to najlepiej zacząć od rodzinnego. Powiedzieć co jest i żeby skierował, gdzie trzeba. Na odpowiednie badania albo od razu do specjalisty