Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcieprtoszee

nakrylam mojego faceta bozeee nic juz nie wiem heeeelp

Polecane posty

Gość tre4
dziwne by bylo gdyby on zaczal sobie to robic gdyby byl po orgazmie ,ale przeciez rozpalilas go po raz 2 -gi i zostawilas.

Gość beznadz
fakt ze autorka ma beznadziejny problem, a wlasciwie zaden problem, bo to wg mnie normalne. ale czemu nie mozna przerywać sexu ? bo nie kumam

Gość fakt mogl
to rozegrac inaczej, tak zebys jakos w tym uczestniczyla, ale moze macie przed soba jeszcze jakies opory i nie chcial Cie prosic o skonczenie ani nie chcial zebys patrzyla jak sam konczy..

Gość trochedoswiadczony
to nie jest normalne... normalne by było jakby skonczyl przy tobie, ewentualnie z twoją pomocą

Gość eela eeela
dziewczyno - nie wmawiaj sobie, ze to twoja wina czy z braku umiejetnosci czy costam. owszem - lepiej by bylo, zebys jakas robotka reczna mu pomogla, ale przeciez nie musialas. w kazdym razie - to normalne. niestety - oni tak maja. moj tez czasem sobie folguje pod prysznicem. na poczatku jak sie dowiedzialam, to mi niezbyt milo bylo, ale sobie troche pogadalismy i oczywiscie robi to wtedy kiedy ja absolutnie nie mam ochoty, a on ma ogromna. wilk syty i owca cala. nic sie nie boj - przywyknij... kazdy tak ma, ale nie kazdy sie przyzna :)

Gość na moje oko
o fuuuujjjjjj...ale ci się zwierz trafił...bydlę jakies bleeeee.....rzygnę zaraz... :O :O :O :O

Opisalas typowy przyklad wiekszosci polek a potem martwia sie nad swoimi mezami ze sa impotentami Jest to dokladny ( podrecznikowy) przyklad jak zrobic z faceta impotenta

wiecie co .... to jest sprawa indywidualna ... mysle ze sa takie pary ktore to akceptuja w calosci i partner przy partnerce to robi ... zawsze to mozna traktowac jako rodzaj zabawy ;-)

Gość kl
Brak akceptacji , brak zaufania , odrobina niedojrzalosci i fizjologia obrzydza ;) Wiesz on i tak by to robił , problemem jest to ,ze czego oczy nie widzą .. taka moralnośc pani Dolskiej . A ten brak akceptacji to przede wszystkim siebie samej przez Ciebie . W innym przypadku potrafiłabyś pewne zresztą naturalne rzeczy zaakceptować.

powiem szczerze ze moj facet sam mi powiedzial ze to robi ... alu o to do niego nie mam, wkoncu 99% facetów ro robi ... no coz w taki sposob tez mozna odreagowac napiecie, zreszta drogie Panie my też nie jesteśmy święte ... paluszki też mamy ;-) nooo albo inne zabaweczki ;-)

Dlatego w mojej rodzinie uwazamy ze kazdy z nas ma prawo do intymnosci i ani moja partneraka ani ja w sytuacjach "podejrzanych" nie przeszkadzamy sobie Wiadome jest jak facet mial ochote na jeszcze jeden numerek a ona mu nie pozwolila bo ja bolalo to chcial sie rozladowac i poszedl na gore to pocholere ona szla za nim ....Zeby leczyc jego seksualnosc bo spotkalem takich ludzi ktorzy sami bedacy slabi w seksie utrudniaja zycie tym o wiekszym temperamencie

Gość Soniula
O rany, ale przeżywasz... wolisz, żeby cię zdradził z jakąś inną kobietą?

Gość nber
... alu o to do niego nie mam, wkoncu 99% facetów ro robi moze i 99 %, ale niektorzy robia to rzadko ,np raz na 3 tygodnie.

Gość kl
nber - może robia to rzadko , ale robią . A w tym konkretnym przypadku opisany jest 1 słownie jeden raz , wiec to raczej nie o czestotliwośc chodzi , a o sam fakt , nieprawda ? ;)

Gość nber
jak facet to robi raz na miesiac to uwazasz ,ze ten problem go dotyczy ?Bo moim zdaniem raz w miesiacu ,to tak jakby był w tym 1 % ktory tego nie robi.JAk ktos to robi raz na 5 miesiecy to tez jest w tych 99 % ? Nie wydaje mi sie . Napisalas ze robi to 99 % ,ale gdyybys uwzglednila tylko tych ktorrzy robia to przynajmniej raz na tydzien to nie byłoby ich wiecej niz 70 %

Gość nber
moim zdaniem ktos kto robi to rzadziej niz raz w miesiacu nie kwalifikuje sie do tych 99 %.

Gość kl
nber - nie wiem do kogo odpisałeś/łas ale to nie problem faceta ;) , a kobiety która wysnuwa błedne wnioski.

Gość vcer
jaki jeden raz ?Jak go nakryła to pewnie robi to czesto.

Gość kl
vcer znaczy , albo nie znaczy , WIDZIAŁA raz , wiec trudno wyciagac wnioski . Zreszta ilość nie ma tutaj wiekszego znaczenia , bo gdyby nawet to był jego pierwszy raz :D odbiór przypuszczam nie zmieniłby sie :d

Mechanizm seksualny faceta jest taki ze pod wplywem bodzcow erotycznych produkowana jest sperma w zwiekszonej ilosci a tych sytuacji podniecajacech obecnie jest bardzo duzo .Wiec chodzimy naladowani jezeli sie nie spuscimy zaczynamy odczuwac bol jader i podbrzusza jest to bardzo nieprzyjeny W tym przypadku facet byl podniecony bo taka potrzebe odczuwal ale ona mu nie pozwolila Choc mogla sama mu pomoc recznie jak sadze wekszosc kochajacych pan by zrobila ale ona poszla za nim zobaczyc z ciekawosci co on bedzie robil i oczywiscie wielka awantura ze wali konia

Gość kl
Co w takiej sytuacji jest fizjologia , a facet był na tyle delikatny ,ze zniknał z pola widzenia. Amen

Gość pomozzzcieprtoszee
kiedy weszlam do pokoju i to zobaczylam zamurowalo mnie, zapytalam co wyprawia a on na to ze to co mysle ja zapytalam czemu a on na to ze chcial skonczyc.... i mi mowi ze czesto tego nie robi, macie racje ja niedojrzalam ;/ mimo ze mam 21 lat ale to chyba nie o wiek tu chodzi

Gość pomozzzcieprtoszee
:( toco mam zrobic zeby taka nie byc nie jestem doswiadczona ;/

Gość jakaś tam kobieta
jakiś tam facet ma rację to znaczy tak mi się wydaje bo jestem kobietą ale jako kobieta też tak mam, że jak się podniecę i nie dojdę to źle mi później z tym, więc jak zaczynam się masturbować to muszę skończyć tego samego dnia, bo inaczej jestem niemiła dla otoczenia:P a autorce radzę nie robić problemów z NORMALNYCH rzeczy bo facet się wkurzy i rozejrzy za normalną babką (która nie traktuje onanizmu jak zdrady narodowej) nie rozumiem co ten facet miał niby zrobić? zgwałcić ją? a pewnie głupio było mu prosić o "robótki ręczne" - moim zdaniem takie robótki to byłoby dobre rozwiązanie, chociaż tutaj kobieta też może nie mieć czasami ochoty - ale na litość boską o takcih rzeczach się rozmawia!!!

Gdy ja mowie mojemu facetowi ze juz mnie boli (czasem tak sie zdarza) to ZAWSZE robie mu lodzika lub przynajmniej reka, bo najczesciej po kilku chwilach ma ochote drugi raz sie kochac. Czasem sam sobie przy mnie robi patrzac na moja pupe, piersi i dla mnie to tez jest fajne. Pewnie gdyby chcial to robic sam, w sytuacji gdy ja jestem w drugim pokoju to byloby cos dla mnie nie tak, ale poki co taka sytuacja nie miala miejsca. Byc moze po prostu bym go o to zapytala, ale z drugiej strony, przeciz to nie jest nic strasznego.