Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka schmitt

SINGLE KTÓRZY CHCĄ BYĆ SINGLAMI

Polecane posty

Czytam że wiele osób nie chce być juz singlami. Więc dla kontrastu zakładam dla takich co chcą nimi być. Zobaczymy czy są tacy... Zapraszam do duskusji :)

Gość nnenna
Tak ja nia jestem mam 25 lat i jest mi tak dobrze. Kolesia za mna lataja, nie powiem i to sporawo ich jest ale ja wole byc sama.

Gość p. Justynaaaa
Ja chcę być singlem, ale chyba nie na zawsze. Ale jeszcze 4-6 latek spokojnie mogę być sama, bo lubię.:)

jestem singielka - z wyboru - a moze jeszcze nie spotkalam tego jedynego? takze pokornie czekam :)

Gość wehehe
Jestem i bardzo dobrze mi z tym. Żadnych zobowiązań, total freedom. Jak kobita to tylko na jedną noc wyuzdania :P

milka schmitt - oby :) ale dla własnego dobra (i dobra topicu) skup sie na sobie a nie na porównaniach ze \"sparowanymi\" bo zaatakują Cie swoim jadem. Jestem singlem i dobrze mi z tym :)

Gość p. Justynaaaa
Lucy, O.K., jest, ale co szkodzi, by był i drugi - na dodatek na innym forum. A ile jest tematów o kochankach, zdradach, rozstaniach itp.? :)

p. Justynaaaa - chcialam tylko zeby zobaczyc czego unikac - odnosnie tego blizniaczego tematu, bo tam byla jedna wielka awantura. Lepiej skupic sie na SWOIM wspianilym singlowskim zyciu a nie na porownaniach.

dobra to rozkręcam temat - jakie jest Wasze wspaniałe singlowskie zycie? pasje, praca etc. a sama spadam na spacer z suka :P odpowiem jak wrócę ;)

Gość p. Justynaaaa
Na pewno nie raz będzie niemiła atmosfera na topiku. Oczywiście miło by było, gdyby tak się nie stało. Ale nie wierzmy w cuda. Jeżeli nie będzie nawet porównań, to wkrótce pojawią się tu jakieś psy kafeteryjne i będą próbowały namieszać - zresztą tak samo jak i na każdym innym topiku.:)

Wcale nie chcę być singlem, ale niestety jestem. Tylko gdzie tego dobre strony?. Codzienna samotność , puste wieczory, ani do koo pogadać ani się przytulić. Nie , zdecydowane nie , trzeba mieć dla kogo żyć

ja tam nigdy nie narzekam sama czy nie - jest -ok;)

Ja jestem singlem juz trzy lata i bardzo sobie chwalę ten stan. Specjalnie unikam pewnych miejsc i sytuacji by czasami zaden facet sie we mnie nie zakochal, dlatego jesli gdzies imprezuje to najczesciej w klubach gay friendly ;) Poza tym mam full czasu dla siebie - na czytanie, nauke niemieckiego i takie tam :)

Gość Dina D
a jak przychodzi sylwester, urodziny to tez nie odczuwacie checi bycia z kims?

Dina D - nie, bo chęc bycia we dwoje w te szczegolne dni (np walentynki) to czysty marketing

Gość piczecie ze macie
powodzenie, to czemu chcecie byc singlami? Ja nie chce, a jestem - z przymusu :(

Gość piczecie ze macie
56.anna - dokladnie 😭

Gość sin-gi=e==
56 anna, spadaj na inna topiki, na których tacy jak ty wylewają swoje żale. Nie podoba ci się, to sobie kogos znajdź. Proste. Ja jestem singlem bo chcę. Byłam w związku, wiem jak to jest i jak to smakuje. Nie pasuje mi to. Zresztą ja jestem osobna, chodzę własnymi ścieżkami i robię na co mam ochotę.

Gość sin-gi=e==
Walentynki i inne pierdółki to pranie mózgu jakie dajecie sobie robić mediom.

Gość p. Justynaaaa
Mnie bycie singlem odpowiada z wielu powodów. Zmienię ten stan tylko wtedy, gdy (jeżeli?) się zakocham. A na to marne szanse.;) Jeżeli chodzi o jakieś imprezy okolicznościowe, to od czegoś mam kolegów przecież.:D

Gość żalisz się czy chwalisz
->sin-gi=e== ...:(...:)

Gość Dina D
o walentynkach nic nie pisalam:/ uwazam,ze to zabobon z ameryki

Gość obe
a jak sobie dziewczyny radzicie z seksem?

Gość sin-gi=e==
Zalisz się czy chwalisz - A ty umiesz powiedzieć coś więcej?