Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka schmitt

SINGLE KTÓRZY CHCĄ BYĆ SINGLAMI

Polecane posty

ja pracuje dla przyjemności :) a to że wieczny student ze mnie to wszyscy wiedzą. Szukam czegoś ciekawedo podyplomowego ale jak na razie to sama szmira uwagi nie godna!!!

resocjalize p.s. czytam bardzo interesujacą ksiażkę \"Kobiecy eunuch\" super teksty ma!!! polecam jak dla nas singielek rewelka

O, dzięki, może będą mieli w mojej bibliotece... :) Chociaż obawiam sie tam iść, bo pewnie zapłacę wielką karę za przetrzymywanie ksiązek... A jaki autor? Ja wybieram specjalizację i rozwążam własnie resocjalizację... ;)

Germaine Greer... To jakie ona tam teksty popuszcza to szok :) No reso jest światne szczególnie jak wiesz co chcesz po tym robić. Bo u nas fuul wiary polazło tylko dlatego że nazwa ich zafascynowała i nic poza tym. A jak doszło co do czego to pełne gacie strachu :)))

Gość czarna_róża
Kolejne humanistki.:) Też chcę trafić na swego...:(

Dziękuję :) No własnie, generalnie teraz jest szał na resocjalizację... Z kim nie rozmawiam to wszyscy to studiują... Kierunek wydaje się ciekawy, ale chyba jednak zdecyduje sie na komunikację społeczną, bo praca po resocjalizacji to chyba nie dla mnie... ;)

nawazniejsze żebyś zdawała sobie prace czy nadajesz sie do pracy związanej z mundurami ;) osobiście nie narzekam. Zajęcia też były bardzo ciekawe częste wyjazdy.... Superowo :)

Gość czarna_róża
Jak pojawi się mój, to wyczuję go na kilometr.:)

smerfetka masz racje ale musisz też wiedzieć że człowiek jak ryba po 3 dniach zaczyna zajeżdzać smrodkiem :))))

Gość girl*26
Dziewczyny, a jak rozwiazujecie kwestie potrzeb seksualnych? czy sa to w Waszym przypadku znajomosci na jedna noc, czy tez dluzsze (np kilkutygodniowe?) Ja od niedawna jesten singlem i martwie sie troche o to, jak sobie bede z tymi potrzebami radzila...bo nie zamierzam z seksu rezygnaowac raczej:)

Gość czarna_róża
Chodzi tylko o to, że humaniści jednak myślą inaczej niż ja np. i to się widzi w każdym słowie. A gdziekolwiek wejdę na topik i pogadam dłużej z kimś, to okazuje się, że wszyscy to humaniści. Tak trafiam. Myślę za to, że Żabia Królewna nie jest humanistką.:P

Gość czarna_róża
Hehe, ja seksu nie potrzebuję. Szczególnie gdy nikt mnie pociąga. Więc nie mogę się wypowiedzieć.

nikt nie musi z niczego rezygnowac. Jesteśmy wolne i nikt nas do niczego nie przymusza. Robimy to co chcemi i żyjemy tak jak chcemy...

Gość singielka z Wrocławia
oto jestem i ja

Gość lovely girl
Dziewczyny, a jak radzicie sobie z potrzebami seksualnymi? czy sa to w Waszym przypadku znajomosc tylko na jedna noc czy tez moze dluzsze? (np kilkutygodniowe) Ja od niedawna sama jestem singlem i nie bardzo wiem, jak do tego problemu podejsc:)

Gość czarna_róża
Heh, ściśnięty raczej.:P Co prawda ekonomia jest kierunkiem humanistycznym, ale...;)

potrzeby seksualne to przecież nie uczucie głodu czy pragnienia, że musisz jeść czy pić BYLE CO bo inaczej szybko umrzesz, tutej sex można sobie spokojnie darowac i nie zadowolac się odpadkami

Gość czarna_róża
hehe :) Singielko z Wrocławia, co ciekawego we Wrocławiu teraz się dzieje?

Gość czarna_róża
Smerfetko, my to wiemy, ale powiedz to facetom.:P

ojj TERAZ co by sie nie działo bedzie źle, bo zimno i pada, wczorej patelnia a dziś listopad