Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

ILE SIE ZARABIA NA STAZU

Polecane posty

Gość zdecydowanie tak
w zasadzie to tak uważam. Sama jestem ciekawa co to za staż. Pewnie obsługa ksero w firmie :)

Gość ihaha
No to życzę powodzenia. Nastaw się, ze moze być ciężko pod tym względem, ze będziesz musiała wszystkich słuchać, będziesz napewno na posyłki, ale wykazuj sie. moze później cie zatrudnia i nadejda lepsze czasy :D

Gość Angela Forero
U mnie w miescie jest bardzo duzo ofert stazu a malo chetnych, bo mlodzi dawno zagranica siedza... Ja jestem na stazu i dostaje 470-480zl. w biurze czyli 5 dni w tygodniu, 2 dni w miesiacu wolne jak kazdy na stazu, no i nie mam doplacanych pieniedzy, bo to budzetowka. Najczesciej jednak w prywatnych firmach doplacaja. Znajomi mi mowili, ze np. siostra, kolezanka, brat itp. pracuja w prywatnych firmach, sklepach i maja doplacane i oczywiscie nie ma pojecia, ze stazysta pracuje tylko pon-piatek tylko tak jak ktos pisal zalezy to od tego gdzie sie pracuje. Ja tez mam w sumie fajnego kierownika, moge isc do lekarza, w piatki studenci ida szybciej itp. Pracujemy niestety na maxa, robimy to na co nie maja juz czasu pracownicy, nawet przejmujemy czesto ich obowiazki i dodatkowo obsluga klienta. Nie jest latwo, ale chciaz nie jest nudno i czegos idzie sie nauczyc. Ja jestem zadowolona, doluja mnie tylko finanse. Anulka19 3mam kciuki i mam nadzieje, ze Ci sie powiedzie.

Gość Angela Forero
Aha jeszcze jedno. Nie musisz oczywiscie byc wykorzystywana na maxa. Mnie np. bardzo szanuja pracownicy i kierownik. Pracuje krotko, akierownik zna moje imie, gdzie stazyci konczacy juz staz sa i kierownik ich nie rozroznia. Wszystko dlatego, ze sie staram i jestem bardzo pracowita - sami mi to mowia. Staraj sie, a to na pewno zaowocuje. Pozniej dostajesz opinie na koniec stazu i na pewno wyjdzie Ci na dobre staranie sie. U mnie inni stazysci maja to gdzies i sie obijaja na maxa. Mysle, ze to im kierownik tez wynagrodzi odpowiednio...