Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon ka

cellulit, rozstępy---kto ich nie ma?

Polecane posty

Gość szymon ka

Drogie Panie Mam ok.20,jestem szczupła, i mogę przyznać się że posiadam i jedno i drugie paskudztwo Cellulit jeszcze dość mały, ale rozstępy są moją większą zmorą tylko na posladkach Czy są dziewczyny, kobiety które nie mają tych kłopotów? Czy już każda Pani jest na to narażona? Prosze o szczere wypowiedzi, nie chce się pocieszać czyimś kosztem po prostu zauważyłam że jak jestem na plazy to cellulit ma każda dziewczyna

21 latek i cellulit i rozstepy od ud do kolan. O krotkich spodniczkach moge zapomniec :| Pozdrawiam

Gość Margareth
ja mam prawie 19 lat i troche rozstepow na posladkach i niestety piersiach, ale przynajmniej sa pelne :) ale o dziwo, bo prowadze raczej siedzacy tryb zycia nie mam wcale cellulitu ale pewnie dlatego ze u mnie w rodzinie zadna kobieta go nie ma

Mam rozstępy na pośladkach ale już dawno je polubiłam. Nazywam je tygryskiem (bo takie pasiaste) i niczym się na plaży nie przejmuję. Mój facet też jest normalny, więc najpierw nie zauważał, a teraz sam się śmieje, gdy nazywam je tygryskiem. Tak już moja uroda. Jestem szczupła, zgrabna i mam rozstępy i trochę celulitu. I ok.

Gość paula01
ja jestem jakaś dziwna, mam 31 lat- do niedawna nie wiedziałam co to wogole rozstepy, dopiero kolezanka pokazała mi u siebie - nie mam ani pół, celullities - jak sie bardzo przypatrze i mocno zgniote skóre to może troche jest. Nie ćwicze, zre na potege i wiecznie jezdze samochodem - moze to jest genetyczne? moja mama tez nigdy nie miała.

Gość anka c
ja tez nie mam rozstępów, celulit na udach jak mocno sciagne skore, mam 23 lata, jestem szczupla i nie mialam wachan wagi (tylko z chudzielca nabralam masy w polowie liceum) mysle ze to genetyczne, bo moja starsza siostra tez nie ma, a obie nie cwyczymy anie zadnych kremow-leniuchy jestesmy ale nasza mama ma od jakichs paru lat (ma 55), wiec kiedys nam sie ladna skorka skonczy :) a faceci i tak nie zwracaja na to uwagi, wydanje mi sie, ze oni nie dostrzegaja takich detali, tylko my same sobie wmawiamy, ze mamy wielki defekt... ja uwazam ze mam paskudna cere(milion razy wolalabym celulit bo mozna sie go pozbyc) a faceci mowia: no daj spokoj, wymyslasz

Gość anka c
ups... wahan (co za kompromitacja na forum) :)

Hej dziewczyny :) Ja mam 21 lat i od 2 lat mam rozstępy na pośladkach i na łydkach(miałam) przyczyna moich rozstępów jest przytycie.Rozstepy mogą również byc przez chudnięcie. Waże 49 kg przy wzroście 162 cm więc jestem chuda. Na początku się bardzo tym przejmowałam ale znalazłam wypasiony specyfik- normalnie jestem w szoku. Rozstepy na pośladkach zrobiły sie prawie nie widoczne a na łydkach znikły-JESTEM POD OGROMNYM WRAŻENIEM - ponieważ nawet Vischy nie pomagało. Nigdy nie wierzyłam w to że te kremy wogóle cos dają ... a tu nagle zamówiłam z Avonu krem na rozstepy i celulit z efektem głodu i normalnie po nim mi znikły na łydkach a na pośladkach prawie nie widać-może tez znikną jak będę dalej uzywać(na pośladkch miałam aż takie czerowne-fioletowe) z robiły sie białe i nie widoczne na 1 rzut oczka :) smarowałam brzuszek krememe i tam gdzie widoczny był troche celulit(chodz tak naprawdę nie można tego nazywać celulitem gdyż celulit jest wtedy gdy są duże dołki i górki na ciele-bez rzadnego ściskania skóry na siłe by go ujrzeć.Celutli jest to bardzo widoczne zniekształcenia na skurze spododowane nadmiarem tłuszczu i oprócz tego robia sie na nim żółte plamy na skórze w miejscach zmienionych.-Większość dziewczyn tego nie odróżnia. Mozna powiedzieć że to nie był celulit na moim brzuszku ale troszke było widać takie maleńkie górki i dołki np pod światło. To równiez mi znikło po tym kremie. Odziwo zawsze mi sie zapominało używania go : jeste tam wskazane używać 2 razy dziennie rani i wieczorem i wmasowywać około 5-10 minut. ja raz smarowałam raz nie(zapominałam) i nie bawiałma sie tak bardzo w to rozsmarowywanie-więc mysle że jakbym sie bardziej stosowała do sposobu uzycia to efekt był by 20 razy lepszy. Dziewczyny polecam naprawdę- krem kosztuje około 39,90 zł w promocji (ale promocja jest ciągle) :)pojemnośc 200 ml a dokładna nazwa to: Krem na rozstępy i cellulit - Stretch Mark & Anti- Cellulite Cream. Teraz jest w innym opakowaniu jak kiedys ale to jest ten sam i na bardzo długo wystarcza - jest strasznie wydajny-kupiłma 2 kremy sobie i jeden mam już około 8 miesięcy albo i rok i jeszcze krem jest na dnie - a smarowałam przynajmiej 5 razy w tygodniu czasem 2 razy czasem raz na dzien i smarowałam brzuch, nogi, pośladki i plecy na dole na pupą :) Pozdrawiam

Gość lolitaaa
ja mam jednego rozstepa na dupci. nie wiem dlaczego jeden rozstpe mi wyszedl. chociaz taki malutki i cieniutki, ze go prawie nie widac. z cellulitem jest gorzej jak sie scisnie skore

Gość bylam bylam 123
ja nie mam i nigdy nie mialam ,nawet nie wiem jak to wyglada :)

Gość bylam bylam 123
a mam 30 lat,

a mi pomaga codzienny masaż szorstką rękawicą i zielony balsam z AA, zero cellulitu po tym, a rozstępy niewidoczne

Gość oj a ja...
mam to i to. Rozstepy na udach, łydkach, tylku i nisko na plecach, na piersiach tez mam ale tylko troszkę. A cellulit mam zaawansowany bo widac go bez sciskania. Moj facet nigdy mi na ten temat slowa nie powiedzial, a cellulit to mu sama pokazalam bo on nic nie widzial! I czym tu sie przejmowac :)

Gość kwiatuszek86
Ja nie muszę nic ściskać żeby mój cellulit byl widoczny :( Widac na kilometr. A mam 21 lat ijestem dośc szcupła. Rok temu na wakacjach jescze nie miałam tego ścierwa, a teraz ...:( A za dwa tygodniejade nad morze, jak ja sie rozbiore?

Gość Kotek--1k
Hej! mam 15 lat i mam rozstępy. okazało sie że jest to dziedziczne dowiedziałam się tego z książek medycznych. Właściwie jak to zwalczyć nie ma reguły Słyszałam o jakimś bardzo skutecznym kremie z Avon ale czy to zwalczy w 100% ?? duzo osób odradza mi stosowania jakich kolwiek preparatów ponieważ mówią, że moja skóra jest za młoda na takie kombinacje i zmieni się jeszcze kilkukrotnie co wy na to????????

A ja mam 16 lat i nie mam ani jednego, ani drugiego..pomimo to nie jestem zadowolona z mojego ciała..

Chudlam i tylam, wiec mam okropny celulit, do tego stopnia, ze mam go na calym ciele, nawet dekolt - ale oczywiscie przy bardzo mocnym naciagnieciu skory(nie wiem czy zawsze taki byl, bo nigdy tak nie robilam, dopiero od niedawna). Od jakiegos czasu masuje sie szorstka szczota i odchudzam i bardzo zszedl. A budowe mam srednia, moze bardziej przy kosci, ale grubasem nie jestem. Aha i cwiczylam bardzo duzo w swoim zyciu. No i rozstepow nie mam - tylko piersi.

Gość karo13
Ja nie mam, jestem wiecznie na dietach! staram się utrzymywac w miarę szczupłą sylwetkę i ćwiczę!!!

Gość 15 lat
Ja mam 15 lat, mam juz celulit i rozstępy na tyłku, a nie jestem gruba.. nie wiem co mam robic...

Gość pytająca..
Cześć:) mam takie pytanie..czy zażywając tablety antykoncepcyjne można się pozbyć cellulitu? oczywiście poprzez ćwiczenia,masaże,dietkę;) Czytałam już wiele razy,że walka z nim jest trudniejsza gdy się zażywa tabletki ale czy niemożliwa?? Jak sie pozbywamy tłuszczyku to cellulit powinien się ruszyć..a może wypowie się ktoś komu pomimo brania tabletek udało się osiągnąć sukces?:)pozdrawiam cieplutko;)

Gość hhnh
rozstępów nie mam, póki co. Cellulit mam na pośladjach dach, ble. Mam 23 lata. Prowadze siedzący tryb życia, mało ćwicze, chyba dlatego.

Gość hhnh
a mam go od 2 czy 3 lat.

Gość żonamiśka
a ja mam 27 lat i niestety mam te cholerne rozstępy, nie wiem dlaczego bo nigdy nie zmieniała mi się waga przy 167cm wzrostu ważę 53 kg, moja mama nie wie co to rozstępy ale babka miała straszne wiec pewnie po niej odziedziczyłam, nie mam ich dużo, ale są na udach i łydkach, cellulitu praktycznie nie mam przed kąpielą masuje całe ciało szorstka rękawicą, najbardziej wkurzają mnie te rozstępy na łydkach

Gość wege2000
ostatnio matka ( 55l )się mnie pyta co to rozstępy ja mówię nie wiem i szukamy w internecie, patrzę i ojej. Nie mamy tego mówię co to wogóle jest. Więc żyję sobie spokojnie i błogo aż tu nagle myślę spojrzę na swą dupę i co... gitara, białe rozstępy jeden na drugim, mnóstwo... no i jestem przerazona, a ja myslałam że ich nie mam, matko! Mam 19 lat i niestety roizstępy na tyłku nie wiem od czego, chyba od tego, że na nim ciągle siedzę ;(

Gość masz ok 20 lat
to nie wiesz dokładnie ile masz? zapytaj rodziców spójrz w metrykę urodzenia

Gość ja go mam w cholerę
Ja jestem zrozpaczona Patrze na swoja dupe uda codziennie i wyje do księżyca why why why??!!! Mam 24 lata Jestem aktywna, zawsze byłam Chodziła na aerobik przez 7 miesięcy 4 razy w tygodniu i co? I gówno! Przez ostatni rok przytyłam 13 kg Porobiło mi sie takiego dziadostwa Mam cellulit widoczny gołym okiem na dupie udach a nawet w około kolan Do tego rozstępy na piersiach i biodrach i udach W Jeszcze rok temu w życiu nie pomyślałabym ze bede walczyc z czyms takim ze mnie cos takiego dopadnie Mialam celluli ale jak porządnie ścisnęłam Nie wiem jak ja sie pokaże gdzies na plazy Kurwa nie wiem dlaczego tak jest Genetycznie? Mama ma, ale ja wczeszniej go nie miałam a 4 lata temu zrzuciłam 12 kg i nic nic nic zadnego rozstępa A teraz jak przytyłam to jest tragedia Ja nawet ramie jak zmarszcze to go mam!!!! I co? I wyje Staram sie to miec w nosie ale jak patrze na dziewczyny jak sie przebieraja (na studiach) i nic a njic nie maja to mnie ogarnia panika Mam wszedzie galarete tylko nie na brzuchu (chodź brzuszek moge eksponować) A nie jem słodkiego, jak sie zdrazy to rzadko Nie używam cukru, soli chyba ze juz jest w jakims produkcie Nie jem bialego pieczywa chodze na cwiczenia, ajak nie chodzilam na aerobik to z kijkami smigalam, albo biegalam Nie jem żadnych dań gotowych ani pizzy hamburger itp itd. I ja chyba nire wygram z tym, bo jest poi prostu co raz gorzej A waże 63 kg przy 172 nie jest tragicznie wiec Jestem zalamana!!!!

Gość trele morele30
o rany, czytam wasze wypowiedzi i jestem w szoku. Ja w ciazy przytylam 20 kg i nie mam zadnych rozstepow. Gorzej z cellulitem. Tego niestety troszke jest.

Gość zmarnowanaagata
Ratunku! nagle na łydce wyskoczyło mi coś dziwnego, jakby celulit, taki z mocno ściśniętego tyłka! nie mam cellulitu na łydkach, tylko teraz w jednym miejscu, 10cm na 10cm. czy to może być chwilowe, czy właśnie taki jest początek? siedze i płaczę od 20minut... błagam niech mi ktos powie o co chodzi jeśli może. a i może to ma wpływ że przytyłam ostatnio pare kilo... ;(

Gość anooonim
POMOCY :( Kiedy mialam 15 lat trafiłam do szpitala z powodów siniaków. Wychodziły mi na nogach. Same od siebie. Przy wzroście 161 wazyłam 65 kg. Nie miałam rozstępów. Po roku czasu przytyłam,ważyłam 75 kg... Nie zwróciłam uwagi na rozstępy... Ale postanowiłam sie odchudzać. W ciagu 4 miesięcy schudłam 11 kg,obecnie ważne 64kg ( wzrost 164 ) i tu zaczął się mój problem. zaczęły wychodzić mi rozstępy. Na piersiach,pupie,nogach,biodrach,rekach... Smaruje je kremami do rozstepow,kolor się zmienil... Jednak wychodzą nowe... co robic?