maradona 0 Napisano Lipiec 16, 2007 czemu pytasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OliwaSprawiedliwa Napisano Lipiec 16, 2007 Weż dziewczyno zamiast siać panikę to głową w klozetową deske się stuknij. Wiele nie pomoże, ale istnieje szansa, że rozumu przybędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maradona 0 Napisano Lipiec 16, 2007 o co ci chodzi????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maradona 0 Napisano Lipiec 16, 2007 odpisz weraaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OliwaSprawiedliwa Napisano Lipiec 16, 2007 ale bedzie leciało? no wezz, bedzie? :P a skad ludzie maja to wiedziec? pewnie nie bedzie, bo juz po terminie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maradona 0 Napisano Lipiec 16, 2007 po terminie to ty byłas zrobiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OliwaSprawiedliwa Napisano Lipiec 16, 2007 normalnie tekst godzien wujka staszka miszcza cientej riposty :D Zamista dupy dawać weź się za naukę, bo wtedy będzie "leciało" :P CO za słownictwo -dwunstolatki normalnie :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamjużdość Napisano Lipiec 24, 2007 a ja mam już 2 tydzień i mam dość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hako Napisano Lipiec 24, 2007 zanim się bierze za seks, trzeba coś o nim wiedziec, przynajmniej podstawy, np. że jeśli się nie chce dzidziusia to trzeba się zabezpieczyc, o patrz, amerykę odkryłam^^ odsyłam na www.google.pl www.onet.pl i www.wp.pl tam sobie powpisuj hasła miesiaczka, dni plodne, antykoncepcja i może wtedy nie będziesz panikowac^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MM78 Napisano Lipiec 24, 2007 Rozumiem wszystkie czekające na okres...Ja tez czekam...Odstawilam lek o nazwie norprolac i w poprzednim cyklu było wszystko ok, w tym obserwacja sluzu tez była ok, ale okres spóżnia mi sie 6 dzien...nie chce sie stresowac i wierze ze bedzie dobrze! Jesli nie to czeka mnie powrot do tabletek:( Pozdrawiam ps. a moze ktoras miala poodbnie po Bromergonie albo innych tabletkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaraz oszaleje chyba Napisano Lipiec 24, 2007 i co masz ten okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1983 1 Napisano Lipiec 24, 2007 no właśnie minęło 10 dni więc powinna dostać jak nie dostała to jest w ciąży hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach