Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maradona

czemu nie mam miesiaczki

Polecane posty

hej dziewczyny spoznia mi sie miesiaczka juz 2 dzien ale bola mnie piersi i na dole brzucha tylko nie leci czemu??pomozcie czekam na odpowiedz

Raczej nie.Do 10 dni cykle traktuje się jako regularne.No chyba.. że była realna możliwość ciąży. Poza tym powodów może być wiele - np mały stres przed owulacją (mógł ją skutecznie wstrzymać na kilka dni, czy nawet tydzień). W związku z czym dochodzi do przesunięcia terminu miesiączki.

robiłam to z chłopakiem ale on nawet nie doszedł!ja sie bardzo martwie ale wszystko jest jak powinno ale tylko nie leci czemu?????pomozcie

Już dostałaś odpowiedź - jako jedną z możliwości. powodów może być tyle, że można sobie wymieniać i wymieniać. Nie panikuj. Odczekaj 2 tygodnie i jeśli do tej pory miesiączka się nie pojawi - udaj się do lekarza.Do 10 dni różnicy, jak pisałam - cykle traktuje się jak regularne. I nie ma znaczenia, że x lat miałaś miesiączkę idealnie co xx dni. Organizm to nie zegarek szwajcarski, daj mu pracować bez stresu :)

Gość weraaaa
nie przejmuj sie ja kochałam sie z facetem w dni płodne mimo ze był to stosunek przerywany i kilka razy to ryzyko było ogromne....@spożniła mi sie 2 tygodnie już myślałam,że jestem w ciąży a jednak przyszła.nie martw sie wcale nie jest tak łatwo zajsc w ciąże a na drugi raz bądz ostożniejsza

ja mam okres raz co trzy miesiące, raz co dwa tygodnie ;] ja to dopiero jakieś ufo.

ale ja miałam regularne!!a co to moze byc??ostatnio byłam chora i brałam antybiotyki to moze to byc??

Gość weraaaa
mnie tez bolały jajniki zaraz po stosunku i ból utrzymywał sie do dnia kiedy dostałam@to tego ból piersi...już prawie byłam pewna,że jestem w ciąży a tu taka niespodzianka:)nie martw sie..

TO MOŻE BYĆ PRZESUNIĘCIE TERMINU OWULACJISZCZEGÓLNIE, że brałaś antybiotyki.

weraaaa ja po stosunku miałam juz 2 miesiaczki a teraz 3 i ona mi sie spoznia 2 dzien co to moze byc??pomoz!!!

Gość weraaaa
brzuszek to mnie tak bolał przez te wszystkie dni,że musiałam brać srodki p/bólowe...a @ nie było:)2 dni spoznienia to nie tragedia!!!

ale ja po stosunku miałam 2 miesiaczki a teraz 3 i sie spoznia 2 dzien!!pomocy

maradona ... a ja biore tabletki anty, zawsze mialam krwawienie w niedziele a \"okres\" zaczal mi sie dzis ... Wiec skoro mi sie przesunal to tobie takze moze, szczegolnie ze ja mam wszystko jak w zegarku Miesiaczka przesunac sie mogla przez zmiane pogody, bylo zimno a tu nagle upal ... organizm bardzo reaguje na takie zmiany ... A ty skoro Cie boli brzuch itp to przestan histeryzowac i cierpliwie poczekaj I pamietaj ze mozesz zajsc w ciaze nawet jak facet nie skonczy w Tobie ... mezczyzna wydziela w czasie podniecenia taki "plyn" w ktorym takze znajduja sie sladowe ilosci plemnikow

Gość weraaaa
nie jestes w ciąży!!!i nie stresuj sie bo to jeszcze bardziej opoznia @z tego co napisałaś to od stosunku miałas już 2@ więc myśle ,ze nie masz się czym martwic..czasem @ sie opóznia i wcale to nie oznacza ciąży!!!

no własnie tez tak mysle!bo od tego dnia co powinno byc bola mnie piersi i na dole brzucha tak jak powinno byc tylko brakuje krwawienia to moze tak byc??

to bede miała miesiaczke jak tak jest????pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze odpowiedcie

Gość weraaa
ból w podbrzuszu i ból piersi to typowe objawy, które mówią o zbliżającej sie @

Gość weraaa
jasne,że dostaniesz!!!!tylko przestań sie stresować!!!!!

Gość OliwaSprawiedliwa
Ile masz lat?