Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdoajhfgf

do kobiet które golą się na zero w okolicach bikini. Czy idąc do gina...

Polecane posty

Gość kjdoajhfgf

specjalnie zapuszczacie sobie nieco włosów, czy wręcz przeciwnie, podgalać dokładnie. czy zdarzyło Wam się, ze lekarz powiedział Wam coś na temat takiego wyglądu, sposobu golenia? Że nie popiera czy inne takie.

Ja mam tylko paseczek, resztę golę. I gin się nigdy na ten temat nie wypowiadał. ALe raczej chodzę bez odrostów

Gość nie prawda
kujesz przy ruchaniu,penis w jeza???hmmmm

ależ skąd, depiluję się regularnie. Albo odczekuję trzy dni dla odmiany i wtedy są miękkie. Przynajmniej mój facet tak uważa. Kiedyś go nawet spytałam, czy przy minetce go takie 2-3 dniowe odrosty nie kłują. Powiedział, że nie.

Gość miszka piszka
na ilu działach jeszcze znajdzie sie ten temat ?

ja mam na wzgorku fryzurke w ksztalcie strzalki w dol.i mojemu ginowi jakos nigdy to nie przeszkadzalo

ja czasami gole wszystko a czasami ide z 2 czy 3dniowym zarostem:P czasami mi sie nie chce i dlatego:P i ginekolog nigdy nic powiedzial ze to zle czy cos:)

Gość Bo ginekolog
nie lize Cipeczki namietnie i czule mniam mniam

Gość palec grety
a do mnie sie przyczepil i powiedzial,ze to niedobrze bo te wlosy to bardzo duza ochrona przed grzybica miedzy innymi ale i tak sie od czasu do czasu gole

ja golę i mam pasek startowy. Kidyś ginekolog- kobieta wypisując mi tabletki na zapalenie( potrzebne są równiez dla faceta) spytała się ilu mam partnerów. Poczułam się fatalnie. Dla niej kobieta z fryzurką ozaczała chyba jakąs puszczalską. Więcej do niej nie poszłam.

Gość anikkaaa
widac stary ten twoj gin i ma dziwne poglady

Gość chętnie odpowiem
ja gole sobie, szczerze mowiac chcialam zapuscic idąc do gina ale nienawidze juz 2, 3 dniowego zarostu:) to jest silniejsze odemnie- jak na razie nic nie mowil:)

Gość a jakie
a jakie to jest bikini brazyliijskie? Byłam ostatnio u kosmetyczki i jakas klientka pytała o cenę bikini brazylijskiego, zastanawiam sie jak to wygląda ?? Jakos niezrecznie było mi zapytac :(