Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

astica

ile trwaja wasze romanse?

Polecane posty

mam męża. jesteśmy z soba 10lat. Jakies 2lata temu on wszystko zniczszył. rozeszlismy sie. strasznie cierpiałm. wtydy pojawił sie ON. zonaty ale wiele mi pomógł. potem przyszedł czas pogodzenia sie z mężem. kiedy mąz wrócił TEN nagle oswiadczył mi że mnie kocha(podejrzewałam). odtrącałam GO przez pół roku. ON nie dawał za wygraną. w końcu skończyło sie to romansem który trwa do dzis. w miedzyczasie jego żona odkryła nasz romans. wtEdy ON trochę \"uciekł\". miesiac przerwy o ON znów wydzwaniał i prosił omój powrót. powoli powoli wszystko stawało sie piekniejsze niz kiedyś aZ nagle jego zona znów nas odkryła. powiedziała mi jak on kłamie jak głupiuo jej o mnie opowiadał o sprawach które powiedziałam tylko jemu wiec musiała mówic prawde. a on? tym razem zachował sie inaczej. ciągnie do mnie mówi jej wprost ze jestem wazna dla niego ze nie zrezygnuje tym razem ze mnie. ona dzwoni do mnie z pretensjami z rozpacza. on z prosbami bym go nie zostawiała. a ja jakoś juz mu nie ufam i mam ochte ich zostawic w cspokoju. on prosi jest zły na nia a ona z płaczem dzwoni do mnie. żle mi. znacie takie pzrypadki? co robic? kocham go ale kiedys mnie zranił i nie ufam mu juz. co o tym myślicie?

Gość baaasia
mój trwa dopiero kilka miesiecy i jest cudownie. Nikt o niczym nie wie. to nasza słodka tajemnica