Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

czym mozna zając 3latkę w taki upał?

Polecane posty

Gość popieram pania dr
na bieżąco Danka ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ tak trudno ci trafic w poprawna ortografię?

Gość popieram pania dr
jak sie nie skonczyło studiów bo sie studiuje to mozna mowic "kołysam dziecko"?

no to moze zrobmy tak: niech kazdy napisze prawde na temat tego, ile ma lat i na tym poprzestaniemy? bo autorka topiku juz dawno sobie poszla:o

Gość dr psychiatra
cyat: poza tym jak możesz być psychiatrą nie skończywszy medycyny? Agatho jak juz nie masz argumentów i zabierasz sie w sledzenie mnie to doczytaj uwaznie zanim zaczniej pisać. Ukończyłam medycyne, miałam przedmiot psychologii społecznej, klinicznej, jak równiez inne, stąd wiem jak sie zachowują i dlaczego takie jednostki jak ty. Wybrałam na studiach specjalizacje i w jej kierunku pisałam prace -psychiatria. Ukończyłam drugi stopień soecjalizacji by posługiwac sie pieczątką jako nie lekarz medycyny ale specjalista psychiatrii. Naipisałam róniez doktorat i robiłam badania wdziedzinie psychiatrii i ty mogłabys spokojnie sie tym badaniom poddac:) takie jednostki jak ty trzeba leczyc , ale nie lekami. Teraz nie mam mgr ale dr. Nie jestem więc lekarzem ale dokrorem.Starczy ?czy bardziej rozpisac sie na temat mojej biografii tu na forum ciązy? widze ze bardzo ciebie absorbuje moja osoba i mam nadzieję ze zaspokoiłam twoją ciekawośc.mozesz spac spokojnie.

Gość popieram pania dr
brawo pani dr:D:D:D:D:D:D

A na koniec stwierdzam, że każdy psychiatra powinien sdać ię przebadać jakiemuś swojemu koledze, czy koleżance. Pomyśl o tym :P Chyba juz czas

Gość popieram pania dr
i kto to mowi ???????? ktos kto sam sie potarza-paulka

Gość popieram pania dr
Danka tobie całe grono psychiatrów juz zbyt wiele nie pomoze

Gość sdf
nalej jej wody do miski i niech sie pluska

psychiatro:) dziękuję za wyczerpującą odpowiedź:) i propozycję terapii:D skąd się bierze twoje przekonanie o mojej manii prześladowczej na twoim tle- nie wiem i nie chcę wiedzieć:) chciałabym tylko dodać: lekarzu lecz się sam ( bo naprawdę ci się to przyda....) a teraz idę pić kawę i jeść śniadanie, i kończę tę bezproduktwną dyskusję:) miłego dnia życzę wszystkim danuto🖐️

I stwierdzam, że musisz miec jakieś kompleksy, nikt normalny i wykształcony nie zadał by sobie tyle trudu i nie wypisywałby całej swojej \"kariery naukowej\" na babskim forum :P Jak wszyscy (zakładając, ze nim jesteś) lekarze w Polsce są tacy, to życzę wszystkim zdrowia, także psychicznego :P

Gość popieram pania dr
jaki wniosek?prosty nie udzielac nikomu dobrych rad bo wszystko co napiszesz bedzie uzyte ptrzeciw tobie

Gość dr psychiatra
z bogiem agatho bo sie spociłas .......

Gość dr psychiatra
danuto musiałam zaspokoić ciekawośc agathy bo sie napraszała.Nie dogodze.jedna chce druga niechce bym pisala. Moze i ty pójdziesz na kawke?

Gość dr psychiatra
Danuto:D ty cos stwierdzasz? no prosze .nawet cos jestes w stanie stwierdzic a co takiego?ze ja musze miec jakies kompleksy tak? no ciekawe jakie? no kombinuje kombinuj:D a co jeszcze musze miec? co stwierdzasz oprócz tego ze musi mnie ktos zbadac? no co jeszcze? ale cos sensownego walnij i oryginalnego. No pomysl...........czekam

Gość barbara malinowska
droga pani dr, Jak chcesz zaapelować do nastolatek to rób to z głową. Czy to, że uważa, iż Twój apel trąci jakąś poradą żywcem wycątą z Pani Domu ma oznaczać, iż jestem za seksem nastolatek? No, to już "lekka" nadinterpretyacja. Nie pozwalaj sobie. Nie zachowuj się jakbyś wszystkie rozumy pozjadała. Myślisz, że jakakowlwiek dziewczyna przeczyta to i powie: pani dr psychiatra otworzyła mi oczy, nie prześpię się z chłopakiem do ślubu. Boki zrywać...

Gość popieram pania dr
danka postaw diagnoze :D:D:D:D:D ja tez czekam

Gość danuta ale ty durno piszesz
czytaj co piszesz.Błażnisz sie. Poddaj się.Nie bądz mądrzejsza9o jajko) od kury.

Gość darling g
basia popierasz seks w wieku lat nastu?

Gość dr psychiatra
basiu malinowska- własnie tak uuwazam.Bo nie nakazywałam, nie moralizowałam.Czy teraz bedziemy rozmawiac o seksie nastolatek rozumiem?:D Rozumu nie zjadłam, posiadłam go w przeciwieństwie do ciebie.pewnie żadnej uczelni nie skończyłaś.

Gość darling g
dobrze ze choc jedna osoba napisła mlodziezy kilka słow na temat seksu moze choc jedna sie nad tym zastanowi zanim sie pusci jak matka nie mowi to moze i obcy powinni sie tym zjac

Gość dr psychiatra
danka wymiękła:D

Gość popieram pania dr
nie chce mi się juz z tobą pisać, bo zdecydowanie zaniżasz poziom dyskusji :D::D:D:D:D:D:D:D powiedziała górnolotnie :D:D:D:D:D:D

Przy tobie nie da się wymięknąć, tak pusta i głupia jesteś, a stwierdzeniem czy ktoś skończył jakąś uczelnię czy nie po prostu wymiatasz :D Po prostu mam inne zajęcie niż przesiadywanie cały dzień na kafe i śmianie się ze sfrustrowanych, wszechwiedzących (czyt. dr psychiatra) kobiet :O

Gość barbara malinowska
darling oczywiście że nie popieram, ale kafeteryjny psychiatra bez tytułu lekarza medycyny mi to zmawia. Mimo iż nigdzie tak nie napisałam. Nie potępiam nastoletnich matek, które wpadły(bo i tak od życia dostaną po tyłku), i kibicuję im, żeby się im ułożyło jak najlepiej. Po fakcie nie ma już co prawić morałów. Ale to, że jestem tolerancyjna w stosunku do nastoletnich matek nie znaczy, że popieram nastoletnie macierzyństwo, nawet świadome.