Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PiNaKoLaDa

czym mozna zając 3latkę w taki upał?

Polecane posty

Gość popieram pania dr
tak trudno jak tobie pomyslec

:D Aż trudno uwierzyć, że tutejsza Hojarska to nie ta prawdziwa :D A tak w temacie, to popieram dr. psychiatra. Moja córka ma właśnie 3 lata i dokładnie takie \"przygody\" by ją zajęły bez reszty. U mnie jest w tej chwili 32 stopnie ;) 🖐️

aaaa i jeszcze jedno- w upały nie gotuję:D i rodzina jakoś żyje- ani mój mąż, ani dziecko nie wyglądają na biednych i zagłodzonych:P psychiatro- daj spokój danucie, napisała co myśli, a ty dr n. (:P ) nie potrafisz się od tego zdystansować:D:D:D?????

A wiesz kim jest psychiatra? Leczy zaburzenia, czy 3 letnie dzieci potrzebują pomocy psychiatrów? :O O wielkości mózgu nie wypowiadaj się bo stajesz sie żałosna :O Sprowadzasz dyskusję do poziomu podwórka i 13 latków :O No chyba że tyle masz faktycznie :D I nie masz co robić jak obserwować innych? Czyżbyś nie miała własnego życia? :D No jasne, moje dziecko siedzi 24/7 przed tv, najbardziej lubi pasmo nocne :D Wszystko można robić, w kuchni też można sie fajnie bawić ale może nie jak jest prawie 30 stopni? :O

Gość Soniula
Kolejna superniunia która guzik wie o wychowywaniu dzieci, a mówi (chodzi mi o dr psychiatrę). Gotowanie w taki upał to naprawdę chory pomysł, zwłaszcza z trzylatką. I cóż z tego, że telewizja męczy oczy? Dziecko się zmęczy, pójdzie spać i spokój.

Gość dr psychiatra
ukończyłam medycynę i nie oznacza to ze nie miałam przedmiotu psychologia kliniczna czy społeczna.Przestań mnie obrazac.Gotowanie czy nie gotowanie to sprawa autorki.Jezeli ty jesc w upały nie dajesz rodzinie to nie znaczy ze 3 letnie dziecko ma tylko lody wcinać. Biedny ten twój mąz skoro raczysz go lodami zamiast obiadu.facet musi zjesc mięso by miec siłę.Kiepska z ciebie zona i rozmówczyni. :O

hahahahahah skąd pomysł, że raczę małżonka lodami?:D:D żoną jestem wyśmienitą:D i nie tobie oceniać jaka ze mnie osoba:D to, że sensem twojego życia jest bycie kurą domową i podawanie \"mężusiowi\" codzień obiadu, to twój problem:D rozmówczyni ze mnie nie gorsza niż z ciebie:D

Gość taką mam teorię
A wracając do tematu ....???

Z tego co mówisz wnioskuję, że jesteś typową kura domową, codziennie dwudaniowy obiadek, deser, gazetka i zakładasz papućki na nogi męża :O Wyobraź sobie (nie wiem czy ci sie uda) że ja tak nie robię, a mąż jest ze mną i kocha mnie i nie wiem skąd pomysł, że karmię ich lodami? Poza tym mój mąż jest normalny i nie wymaga, żrebym w taki skwar stała nad patelnią i smażyła mięsa. Zresztą w taki upał nie jemy takich rzeczy bo wolimy coś lekkiego a nie tłuste mięcha :o Widzę, że związek partnerski jest dla ciebie obcym pojęciem :O Z przykrością to stwierdzam, ale jak na lekarza jesteś dość ograniczona umysłowo :O

nadawanie sobie tytułu dr. psychiatrii, w czasie gdy się jest lekarzem medycyny, po kursie, w czasie studiów z psychiatrii, to chyba jakieś leczenie kompleksów- na forum oczywiście:classic_cool:

Gość dr psychiatra
agatho nie sprowokujesz mnie do dyskusji.Z kretynami nie rozmawiam, bo najpierw sprowadzą do swojego poziomu a potem wygrają doswiadczeniem. Mięso to biało- jak cie uczyli na tej lekcii o zywieniu.A białko jest niezbędne do funkcjonowania organizmu.W szczególności dla męzczyzn którzy potrzebują więcej mięsa po przepracowanym dniu.Doczytaj.

Gość barbara malinowska
dr psychiatra, ja też jestem po medycynie, i jakoś mam wrażenie, że coś kręcisz. Trudno mi uwierzyć, że ktoś wykształcony może walić takie błędy ort zwłaszcza na Twoim topiku - apelu do nastolatek, który moim zdaniem był żałoisny. Radzę z trzylatkiem nie wychodzić w największy upał na dwór. Przeczekać można w domu, z lodami i bajką. Można poczytać książeczkę. Albo jak radzi Paulka wykąpać dziecko. Nie zapomnij o napojach!

Gość dr psychiatra
juz nie szpanuj i niechwal sie bo zaczynasz popadać w samouwielbienie i przesadyzm. Czy piersi z kurczaka z mizerią i młodymi ziemniakami z koperkiem uwazasz za wielką trudną potrawę i jako tłuste mięcho tak? no faktycznie strasznie przy tym trzeba nalatac sie z patelnią. Mąz ciebie kocha- a czy ma inne wyjście? Jednak uwież dasz mu pysznie zrobiony obiad i zje.No ale jak raczysz go samą wodą(czyt.zupki) to taki chłopina sił nie ma. No ale ty najlepiej wiesz co twój mąz potrzebuje.Swoją drogą zauwaz ze mnie nie wyprowadziłas z równowagi aty juz cała sie czerwona robisz i walczysz.Nie emocjonuj sie bo ci pąpka siądzie. Pąpka (czyt serducho). To tylko forum.

Kto tu się denerwuje? :D To ty na siłę próbujesz naprostować moje życie i zmusić do gotowania :D I teraz już wiem, ze kręcisz z ta medycyną :o Walisz orty jak nastolatka, która nie skończyła podstawówki :O

Gość dr psychiatra
jestem doktorem stąd tez taki tytuł. Kolejna sprawa żałosne jest to ,że uwazasz ,że nastolatki powinny uprawiac sex , i to bez zabezpieczenia.To jest żałosne. Nigdzie nie pisałam ze jestem lekarzem medycyny.jestem specjalistą w dziedzinie psychiatrii a moja wiedza kosztuje.I nie będę wylewna w poradach.Mogę nieco podpowiedzieć, zasugerować ,więc z góry mówię.Nie zadawaj mi książkowych pytań by mnie sprawdzic czy faktycznie skończyłam czy nie. Nie będę sie tobie tłumaczyc.

Gość dr psychiatra
pisałam ze to twój mąz i sobie gotuj co chcesz, nie mówię co masz robic.Doczytaj. Błędy a owszem, piszę szybko bo w między czasie robie inne rzeczy i na tym forum nie koncentruje sie zbytnio.Wiec nie poprwiam błedów.

Gość nie edytka
agatkaa to ta sama osobo co danuta. ten sam styl i pustota. pani doktor.To oczywiste ,że na forum popełniamy blędy, ja tam się nie czepiam.Teżmoje klawisze nie zawsze wciskają się. Uwazam ze nie ma co sie dawac sprowokowac. ja wierzę ,że mogła pani skończyc medycynę tak samo jak byc krawcową czy nauczycielem.Czy tak cięzko uwierzyc ze ktos ma taki fach wręku? ja jestem tancerką i tez nie uwierzycie? nie, nie jestem herbusiową.

17.07] 09:43 dr psychiatra ukończyłam medycynę i nie oznacza to ze nie miałam przedmiotu psychologia kliniczna czy społeczna. 9:57 dr psychiatra jestem doktorem stąd tez taki tytuł. Kolejna sprawa żałosne jest to ,że uwazasz ,że nastolatki powinny uprawiac sex , i to bez zabezpieczenia.To jest żałosne. Nigdzie nie pisałam ze jestem lekarzem medycyny. coś się plączesz w zeznaniach:) poza tym jak możesz być psychiatrą nie skończywszy medycyny?

Gość barbara malinowska
gdzież ja napisałam że popieram seks nastolatek bez zabezpieczenia? Wskaż mi cytat.. hehehe. Dziewczynko, czytaj ze zrozumieniem. Poza tym zachowaj swoje rady dla siebie, bo są dość... mierne.

Gość popieram pania dr
przy braku argumentów zaczynaja sie uwagi o błedach prawda pani dr? ja mam w domu klimatyzacje i moge robic pizze w najwiekszy nawet upał

Gość kołysam a nie kołysze przypadk
paulka ty masz studia????????????????????????/ a wysłowic sie nie potrafisz kołysasz dziecko zamiast je kołysac byłam pewna ze skonczyłas podstawówke

Gość kołysam a nie kołysze przypadk
skoro tak wiele wiesz o zywieniu Paulka to czemu jestes otyła?

Jak byś była na bierząco to wiedziałabyś że teraz odchodzi się od codziennego podawania mięsa :O Powinno się je jeść trzy razy w tygodniu i to białe, ryby i chude wędliny :o No chyba, że twój mąż jest górnikiem dołowym, wtedy rozumiem jego zapotrzebowanie na mnóstwo kalorii zawartych w mięsie :O

Gość dr psychiatra
mnie nazwałas dziewczynką?:D moze cos oryginalniejszego poproszę? no tak, skoromój temat o nastolatkach jest dla ciebie żałosny to oznacza ze propagujesz sex nastolatek.Wstyd.Nie mamy o czym rozmawiac.Jestem denm ,tu siedzą dzieci i czytają to co piszesz, ze temat o seksie nastolatek jest żałosny? narazie tylko ty tak uwazasz:O

nie: nie jestem danutą- to do nie edyty a tak w ogóle, to dajcie spokój paulce...:o studiuje jakąś pedagogikę, czy coś, nigdzie nie napisała, że już skończyła studia!