Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalalallalamkaaa

czy ktos byl teraz and morzem

Polecane posty

Gość zalalallalamkaaa

po ile sa okulary? znow po dyszke? chcialam kupic u siebie, ale ostatnio nad morzem taniej o 50%bylo... pyt.2: jak jechac samochodem 4h, 300km, zeby sie nie zmeczyc :(

Gość hahahahahhaha posikałam się
ze śmiechu, kolejny topik poniżej poziomu morza...hahaha

Gość zalalallalamkaaa
dlaczego :(

jedz normalnie tym samochodem - prosto i do celu :P ja bylam miesiac temu nad morzem - 430 km , rowniutko 5 h i sie nie zmeczylam :)

Okulary ok. 12 zl, a podróż... robić przystanki i pić kawe ;) A do tego ulubiona muzyka dla rozrywki ;) 4h to pestka... Jechałam 21h i nie narzekam :)

Gość zalalallalamkaaa
nie bede miec zmiennika, a mam problemyz kregoslupem szyjnym, dzieki za wypowiedzi

jak masz klime w aucie to bez problemu, gorzej jak nie masz wtedy zmeczyc sie mozna ale bez przesady - 4 h to nie tragedia. w fajnym towarzystwie szybciej mija czas. okulary? kurcze, widzialam po dyszke, po 12 i po 25.

to może jakies tabletki? a skoro nie będziesz mieć zmienników to sama zrób mały odpoczynek sobie, gdzieś w lesie na krótki spacer.

Gość zalalallalamkaaa
wlasnie ze nie mam klimy, zepsute radio heh... ale i tak bedziemy patrzec na mape zeby sie nie zgubic ;p

Gość z tymze te po dysze
i 25 sa tylko do ozdoby, nie chronia przed niczym ( poczytaj fachowe artykuly) Wez duzo wody, rob czeste przystanki w lesie np.

to weź jakieś przenośne z domu, albo na bazarku kup na baterie ;p 10 zł i będziesz miała ;)

to bedziesz skupiona na tym zeby trafic do tej wioski, takze nie jest zle jakos dasz rade ;) postoj rob co 100 km - wiem co mowie, tez mam problemy z kregami szyjnymi (konkretnie z C6) i taka jazda bez odpoczynku moze sie zle skonczyc.

proponuje wyjechac w nocy albo kolo 3-4 nad ranem - jest mniejszy ruch i lepiej sie jedzie :) , no i nie jest tak goraco ...

Gość zalalallalamkaaa
ill dokladnie wioski hehe :) ale ja lubie spokoj latem najgorzej bedzie z przystankami na oddawanie moczu :D znow zbankrutuje

przystanki jak przystanki - zawsze mozna stanac w lesie na siki :P ale nad morzem to jest masakra, siedze sobie w smazalni jem obiad za 30 zl na glowe i chce skorzystac z toalety a tam na drzwiach \"tolaeta platna - 2 zl\" no co jest??? zeby sie za friko wysikac musze leciec do domku, bo liczac wszystkie osoby musielibysmy dziennie 30 zl na samo wc wydawac :o

I jeszcze żeby chociaż te tojtoje były czyste i opróżniane na czas, w Krynicy ulewało się dosłownie . ble .....