Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzialenka1987

prosze o pomoc w rozwiazaniu sporu!

Polecane posty

sluchajcie laseczki;) ostania tabletke anty wzielam we wtorek i teraz nie wiem kiedy mam wziac nastepna tabletke w ten wtorek co mamy dzisiaj czy w srode ? bo moja koleznka twierdzi ze w srode a ja sie upieram przy wtorku poniewaz jak dobrze pamietam z opowiadan innych dziewczyn to tabletke anty powinno sie brac w ten sam dzien po tej przerwie 7 dniowej?

Gość .llokijuh
21 zni tabletek potem plus 7 dni bez tabletki . Suma 28. :-) Potem "dzień 29" czyli 1 tabletka z nowego opakowania czyli znowu 1 dzień.

Gość 11111111111111111111111
środa! tak jak ktoś wyżej napisał 21 dni tabletki, 7 dni przerwy i 29 dnia bierzesz kolejną tabse. poczytaj ulotkę...

Jak ostatnią bierzesz we wtorek, to pierwszym dniem przerwy jest środa, policz sobie od środy (licząc jako 1) - do 7 - wychodzi jak byk:- siódmym dniem przerwy jest wtorek- tabletkę bierzesz we środę

Gość 11111asia11111
ŚRODA!

środa. pierwszą tabletkę z kolejnego opakowania bierzesz zawsze PO 7 dniach przerwy, czyli zaczynasz kolejne opakowania zawsze tego samego dnia tygodnia.

tak, kolejną tabletke bierzesz w środe czyli tak jakby 8 dnia przerwy gdyż pełne 7 dni jestes bez tabletek

Gość lololo
środa, środa, środa. Skończyłaś brać we wtorek 1 dzień przerwy - środa, 2-czwartek, 3-piątek, 4-sobota, 5-niedziela, 6-poniedziałek, 7-wtorek i koniec 7-dniowej przerwy czyli w ŚRODĘ zaczynasz nowe opakowanie.