Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiolus-92

Bardzo boli pomozcie

Polecane posty

Boli mnie cos po lewej stronie brzucha na dole:/ myslalam ze ot jajnik ale janiki sa nizej:( strasznie boli tak w jednym miejscu kuje tak jakby szczegolnie jak chodze:/:( co to moze byc pomozcie

A gdzie mniiej wiecej jest watroba? bo mnie boli na dole a ona chyba jest bardziej na goze?

Gość Marta19841
Zrob USG!! Koniecznie!!!!! a jakie masz miesiaczki??

Gość po lewej stronie raczej tylko
jelita ,jesli nie jajnik, A masz wzdecia? Poloz sie na brzuchu, wez cos rozkurczowego, mozesz sie napic rumianku, staraj sie pozbyc gazów.

Gość moze byc wyrostek czasem
sie zdarza ze jak boli to wydaje sie ze to po lewej stronie. nie bierz nic przeczyszcajacego! jesli dojda wymioty idz do lekarza b samo nie przejdzie. jednym z objawow jest to ze boli przy chodzeniu i jak sie podnosi, zgina noge na lezaco. ale nie boj sie ja mialam wycinany wyrostek nic strasznego.

Gość moze byc wyrostek czasem
e jak mialas wzdecie to pewnie jeszcze masz. pomasuj sobie brzuch. kleknij na kolanach i oprzyj sie na lokciach, puscisz latwiej baczka i po sprawie:) pozdro

alemnei boli na 100 z lewej stronei bo jak dotykam to czuje bol:/ wydaje mi sie ze kiedys tak mialam ale poprawej str bylam u lekarza to powiedzial ze to przez miesiaczke czy cos:/

Wątroba jest po prawej stronie tuż pod piersią sie zaczyna i kończy na wysokościpępka (ale patrząc na lewo). Stawiam na zaburzenia zwiazane z jelitem grubym! Nie bierz nic przeczyszczającego!

Gość wtakim razie to moze byc
cos z pecherzykiem Graffa( zwiazane jest to z jajeczkowaniem), Powinno ustapic po 2dniach Objaw oprocz bolu czegos w rodzaju napiecia w tym miejscu

to co mam zrobic zeby nie isc do lekarza? mam zapelenie pochwy moze to przez to sama niewiem:/

Masz biegunkę? Może zaparcia? A temp? Wzdęcia? No nie jestem lekarzem ale jak Ci nie przejdzie tak do 3-4 dni...albo sie pogorszy to musisz chyba iść. Perforacja jelita jest bardzo niebezpieczna. Być może masz juz apalenie przydatków...czyli sie przeniosło od stanu zapalnego pochwy.

niestety pare tyg wpadlam i wzielam tabletki ktore pomogly w poronieniu nie mialam potem zadnego czyszczenia ani nic:( tylko prosze bez chamskich odzywek:( wiem ze zle zrobilam...zaluje:( pomozcie;(

Nic nie mówię... Być może ma to zwiazek...nie wiem! Ginko by to ocenił, że to stan zapalny przydatków, czy powiększone jajniki czy...sprawy jelitowe. Lepiej pogadaj z lekarzem!

ale ja nawet nie mam 15 lat a do ginekologa bede musiala isc jak je skoncze to dopiero za 3 miesiace:( bo ponoc seks jest legalny od 15 lat wiec nie moge isc i powiedziec ze juz wspozylam:( eeh czasem mam az mysli samobojcze:(

teraz mnei boli po lewej stronie:/ mniej ale mnie juz boli tak chyba z rok jak dotykam mocno brzuch no bylam z tym u tego lekarza niby przez miesiaczke:( sama neiwiem:(

Gość jesli bralas te tabletki
to nie zwlekaj ani chwili i biegaj do lekarza,najlepiej gina , niezaleznie od tego , gdzie mieszkasz! Moze byc jakies zapalenie itd, bardzo grozne, nie ryzykuj!!!!

Zdecydowanie powinnaś iść do lekarza...bo faktycznie skoro jesteś taka młodziutka to taka tabletka mogła Ci zaszkodzić! Przełam wstyd zanim nie będzie za późno!!!!

ale moja rodzina nie moze sie dowiedziec szczegolnie moja babcia z ktora mieszkam:( a te tabletki to ARTHROTEC FORTE raczej po nich nic sie nie powinno dziac minelo juz z 4 tyg od tego w tym 2 tyg mialam okres w szystko bylo ok

Przeczytalam ze to zapalenie przydatkow moze byc przez : miesiączka, poronienie i poród przedwczesny, poród i połóg, wyłyżeczkowanie jamy macicy (zwłaszcza podczas przerywania ciąży), obecność wkładki wewnątrzmacicznej, niektóre zabiegi ginekologiczne. CO JA MAM ZROBIC?:( czy jak lekarz zrobi usg czy jakos bedzie mnie leczyl to moze skapczyc ze poronilam?

raz mnei boli a raz nie raz po prawej raz po lewej... mam juz to bardzo bardzo dlugo no chyba z rok jak nie dluzej to moze po prostu tak mam:(?

Gość Marta19841
POSŁUCHAJ MNIE UWAŻNIE!!!!!!!! i odpowiedz mi na pytanie! jakie masz miesiączki?? bolesne?? czy boli Cie brzuch przed okresem??

Gość ggdhggjd
wyrostek